€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

6 tips voor een regenachtig weekend

Insider tips - Laatst gewijzigd op 25 Aug. 2016

6 tips voor een regenachtig weekend

Ontmoet Brenda en haar familie. Hun weekendje Center Parcs verliep niet zo zonnig als gehoopt. Gelukkig hebben zij toch een top tijd gehad waar Brenda ons alles over heeft verteld. Hierbij haar 6 tips voor een regenachtig weekend:

“Even samen weg na alle drukte. De bestemming: Center Parcs Erperheide samen met onze 1-jarige uk. Regen, regen, regen. Wij zagen de weersverwachtingen, hoopten dat het bij zou draaien, maar helaas was dat niet het geval. En dan denk je dat je vakantie ook in het water valt. Maar dan heb je bij Center Parcs geboekt en maakt het dus helemaal niets uit! Want we hebben het zo fijn gehad! Hierbij 6 tips voor een regenachtig weekend in Center Parcs”.

1. Als de zon schijnt, maak je een lekkere en snelle maaltijd. Regent het, dan heb je op vakantie de tijd om uitgebreid te koken in je cottage.

2. Geen zonnestraal die je het bed uit lonkt; met regen moet je gewoon wat langer uitslapen en relaxen in bed.

3. Knutselen, dansen, zingen, spelletjes spelen; als het buiten regent, wordt het binnen echt gezelliger. Zo heb je toch fijne quality time met je gezin.

4. Nog nooit zwommen en lazen wij zo veel als tijdens onze regenvakantie. Absoluut geen straf, fijn juist.

5. In Center Parcs zijn indoor activiteiten die we niet ontdekt hadden met mooi weer. Zo was BALUBA vaste stek, maakte de kleine veel plezier bij de Kids club, borrelden wij erop los in het Grand Cafe en hadden we enorm veel lol met bowlen.

6. Last but not least; het regent eigenlijk nooit de hele dag door. Buienradar is onze beste vriend en zodra het een tijdje droog is, banjeren wij langs - of de uk door - de plassen om de natte buitenwereld te ontdekken.