€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Beste picknickplekjes in De Kempervennen

Insider tips - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

Beste picknickplekjes in De Kempervennen

Center Parcs De Kempervennen is gelegen aan de westkant van het prachtige natuurgebied De Malpie. Het gebied wordt sinds jaren niet meer gekapt en groeit steeds meer uit tot een prachtig loofbos dat elk jaar weer meer verschillende vogelsoorten trekt. Met het heerlijke weer in het vooruitzicht hebben wij hier de beste picknickplekjes op een rijtje gezet:

picnick grote meer

Big Mama

Picknicken met een prachtig uitzicht over het grote meer. Wist je dat in dit meer de 'Big Mama' al jaren rondzwemt? Een meerval van 2,5 meter! Maar wees gerust, ze is superlief en bijt niet! Op dit plekje kom je tot rust en kun je de zon zien opkomen van achter de loof- en naaldbossen. Een perfect plekje om even samen te genieten van de natuur met familie en vrienden!

hangout picknick

Actie, relaxen en genieten

Relaxen maar toch genieten van actie op het water? Op dit picknickplekje valt van alles te zien en raak je nooit uitgekeken. Zoefff… daar gaat weer een waterskiër! De kids hebben hier ook genoeg ruimte om zelf wat actie te ondernemen!

natuur picknick

Tussen de bomen

Neem je vers gevulde picknickmand mee naar dit prachtige plekje. Kom helemaal tot rust tussen een tweetal meertjes op een uitgestrekt veld. Kijk je ogen uit naar de verschillende vogels en eenden die hier rondzwemmen en vliegen.

familie picknick

Een plekje voor iedereen

Dit picknickplekje is perfect voor het hele gezin. Terwijl je heerlijk kan genieten van het uitzicht over het meer kunnen de kinderen ravotten op de speeltoestellen. Klimmen, schommelen, zandkastelen bouwen…Het kan allemaal!

Dat ziet er gezellig uit hé? Benieuwd naar nog meer 'geheime plekjes'?

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert