€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Center Parcs Uitblinkers: 5x de leukste indoor speelparadijzen

Insider tips - Laatst gewijzigd op 14 Apr. 2020

Center Parcs Uitblinkers: 5x de leukste indoor speelparadijzen

Een binnenspeeltuin is altijd dikke pret voor kinderen én ouders. Samen ravotten, samen lol maken, wat is er leuker dan dat? En… ideaal bij slecht weer. Want in onze parken kun je ook lekker spelen in de allerfijnste indoor speeltuinen. Vaak met een bijzonder thema. We hebben een top 5 gemaakt van de allerleukste binnenspeeltuinen, maar misschien hebben jullie wel een andere favoriet. Benieuwd? Start de video!

Werkt de video hier niet naar behoren? Klik dan hier om de video te bekijken.
 

1: Het Heijderbos: Jungle Dome

In de Jungle Dome in Het Heijderbos hoef je je nooit te vervelen. In de gigantische indoor jungle met 15 tropische diersoorten, lianen en palmbomen waan je je een echte ontdekkingsreiziger. Ga op avontuur over touwbruggen en langs watervalletjes!

Jungle Dome - Het Heijderbos
Jungle Dome - Het Heijderbos

 

2: De Vossemeren (B): Discovery Bay

Een gestrand schip… daar weten de piraatjes wel raad mee in de overdekte Discovery Bay in De Vossemeren (B)! Graaf mee naar de schat, hou rivalen op afstand met een waterkanon of bekijk de baai eens van boven vanaf de hangbrug.

Discovery Bay - De Vossemeren
Discovery Bay - De Vossemeren

 

3: Erperheide (B): BALUBA Indoor Speelparadijs

Kijk in het BALUBA Indoor Speelparadijs in Erperheide (B) de kleintjes eens tegen de speelvulkaan opklimmen. Die overvliegende ballen? Die komen uit de gigantische ballenbak. En bij de trampolines hoor je steeds maar weer ‘Kijk mij ‘s, kijk mij ‘s!’. Probeer je kind maar terug te vinden! 

BALUBA - Erperheide
BALUBA - Erperheide

 

4: Park Allgäu (D): BALUBA Indoor Speelparadijs

Het overdekte Baluba Indoor Speelparadijs in Park Allgäu (D) biedt voor ieder wat wils. Laad je kanon met schuimballen, spring zo hoog als je kunt op de trampolines en oefen je stuurkunsten in de mini-auto’s. De allerkleinsten kunnen zich lekker uitleven in hun eigen speelruimte. 

BALUBA
BALUBA - Park Allgäu

 

5: Villages Nature® Paris (F):Lait’s play Indoor Speelparadijs

Bij Villages Nature® Parisklauter je op strobalen en lijkt het net alsof je op een echte boederij bent! Niet voor niets heet deze indoor speeltuin vol glijbanen en klimrekken Lait’s Play. Lait… melk… snappie?

Lait's Play
Lait's Play - Villages Nature® Paris

 

Ben jij benieuwd naar de volgende Center Parcs Uitblinkers video? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal