€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

De beste picknick plekjes op Het Meerdal

Insider tips - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

De beste picknick plekjes op Het Meerdal

Center Parcs Het Meerdal ligt op zo'n 30 kilometer van de Nederlands-Duitse grens, niet ver van de Maas en het Nederlandse Nationaal Park De Maasduinen. Hier vind je veel groene natuur en de ene picknickplek is zelfs nog mooier dan de andere. Veel plezier met onze aanbevelingen over de beste picknick plekjes op Het Meerdal!

1. In de schaduw, aan het meer

Vlak aan de oever van het meer van Het Meerdal vind je een heerlijk plekje met tafel en bankje in de schaduw van de vele bomen. Als de zomerzon zijn werk doet, is dit een heerlijk plekje met natuurlijke bescherming tegen de zon en het verkoelende water. En wat zit er allemaal in de picknickmand?

2. Aan het meer, maar in de zon

Wie liever centraal zit en in de open lucht naar de wolken wil kijken, vindt zijn picknickplek in de buurt van de Market Dome, vlak bij de kinderspeelplaats. Ook hier staan een tafeltje en een bankje, waarop de volwassenen zich met een volle maag kunnen ontspannen terwijl de kinderen druk aan het spelen zijn.

3. Aan de rand, maar ook in het midden

Het Meerdal heeft meer dan één speelplaats, waarvan er één enigszins verborgen ligt aan de rand van het park, omgeven door water en bomen. Hier kun je heerlijk uitrusten en natuurlijk smullen - zowel aan tafel als op een dekentje. Verder ook nog in de buurt: een groot voetbalveld, waar de kinderen hun voetbalkunsten kunnen uitoefenen. Verleidelijk!

Heb je er zin in gekregen om deze zomer in Het Meerdal of in een van onze andere 20 parken te picknicken? Kijk dan maar eens hier en wordt komende zomer helemaal een met je eigen natuur!

Tot binnenkort voor deel 3 van onze serie!