€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

De leukste wildwaterbanen van Center Parcs in Nederland en België

Insider tips - Laatst gewijzigd op 26 Aug. 2021

De leukste wildwaterbanen van Center Parcs in Nederland en België

Met volle vaart door een kolkende watermassa heen suizen: de wildwaterbaan is al jarenlang het icoon van Center Parcs. In bijna alle parken is er een wildwaterbaan te vinden in het subtropisch zwemparadijs. Wij zetten ze allemaal op een rijtje voor je! 


116 meter lange wildwaterbaan in Park Zandvoort

De wildwaterbaan in Park Zandvoort werd geopend in 2019 en is maar liefst 116 meter lang. Een leuk weetje van deze wildwaterbaan is dat de baan niet één, maar twee routes kent. Kan de baan je niet snel genoeg gaan, dan kies je voor de snelle route. En mag het iets rustiger, dan kies je voor de kalme route. Beide routes zijn voorzien van verlichting - een must-see wanneer je 's avonds gaat zwemmen! 


De snelste wildwaterbaan in Het Heijderbos

De wildwaterbaan in het zuiden van Nederland (Het Heijderbos) is de allereerste ontworpen Center Parcs-wildwaterbaan. En ook gelijk de wildste. De 145 meter lange baan kent veel versnellingen en afdalingen - deze moet je geprobeerd hebben!

 

Snelle afdalingen in De Eemhof

Het subtropisch zwemparadijs in De Eemhof is een van de leukste! Met o.a. een trechterglijbaan, een indoor surf-simulator, een interactieve glijbaan en een Duo-Racer glijbaan kom je niets te kort. Hoewel ... de wildwaterbaan hoort ook in het rijtje "snelle" afdalingen, want ook hier zoef je met hoge snelheid door de 139 meter lange baan! 

 

Wildwaterbaan met vier routes in Port Zélande

Ook aan de kust in Port Zélande is een wildwaterbaan aangelegd. De baan is maar liefst 125 meter lang en kent gemoedelijke stromingen. De route vervolgd zich naar buiten, waar je de Zeeuwse zeelucht kunt opsnuiven - heerlijk! 

 

Een lange wildwaterbaan in De Huttenheugte

In De Huttenheugte is de wildwaterbaan nog nét een tikkie langer. De baan is maar liefst 130 meter lang en is aangelegd in een hele mooie tropische omgeving, met watervallen! 

 

Wildwaterbaan met véél bochten in Het Meerdal

In Limburg, in Het Meerdal,  vind je ook een wildwaterbaan. De 117 meter lange baan is niet alleen leuk door de vele bochten en versnellingen, maar er is ook een glijbaan in de wildwaterbaan aangelegd. Twee vliegen in één klap!


Binnen én buiten wildwaterbaan in De Kempervennen

De 120 meter lange wildwaterbaan in De Kempervennen is ook een favoriet. Mede door het buiten én binnen gedeelte. Eenmaal binnen aangekomen, suis je door een prachtig groen decor! 


Raftend door de wildwaterbaan in De Vossemeren

Wil je met nog meer snelheid door een wildwaterbaan van maar liefst 140 meter? De Vossemeren heeft de perfecte wildwaterbaan hiervoor! Liggend op een raft, scheer je met een hoge snelheid door de vele bochten en onder de waterpartijen door. 


Suizend door de naaldbossen in de wildwaterbaan van Erperheide

De 101 meter lange wildwaterbaan in Erperheide is er ook eentje om uit te proberen. Terwijl je door de watermassa wordt meegesleurd, sjees je buiten door prachtige groene bossen! Nog niet gesproken over de oranje naaldbomen in de herfst ... 


Wild water bedwingen aan de kust van Park De Haan

In 2019 is ook de wildwaterbaan aan de kust van Park De Haan geopend. Zodra de 120 meter lange wildwaterbaan begint wordt de snelheid opgevoerd, totdat je beland in het eerste bad. Ben je daarna klaar voor het rechtere, snelle stuk? Go! Je beland vervolgens weer in een bad, om je klaar te maken voor de laatste afdaling die uitkomt in het buitenbad.


Kun je niet wachten om de wildwaterbanen te testen? Bekijk hier de last minutes en misschien zien we je snel in het water! 

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert