€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Zoveel activiteiten in Center Parcs De Kempervennen!

Insider tips - Laatst gewijzigd op 08 Sep. 2021

Zoveel activiteiten in Center Parcs De Kempervennen!

Als je zin hebt in veel activiteiten tijdens je vakantie, dan ben je in De Kempervennen in het goede vakantiepark. Binnen en buiten is veel te doen, je hebt een indoor skicenter als buur, het Brabantse vakantiepark heeft een apart watersportmeer én het ligt pal naast een prachtig natuurgebied, de Malpie – ideaal voor fietstochten en wandelingen.

Voor een eerste indruk moet je vooral eens kijken naar De Kempervennen-review van de familie Gerritsen: vader Ferry en moeder Mariska, en hun kinderen Boaz, Thirza en Benjamin. Ze zoeven aan de 580 meter lange Zip Wire, verleggen hun grenzen op het Klimparadijs en stappen op de mountainbike. En natuurlijk gaan ze zwemmen in De Kempervennen, waar ze de hele Aqua Mundo laten zien
 


En er is meer te doen. Véél meer

Als je wilt weten hoeveel meer… dan valt je mond misschien wel open bij dit overzicht van alle activiteiten in De Kempervennen. Maar we lichten er hier een paar voor je uit waar je misschien niet zo snel aan denkt:
 

Snowboarden en skiën in De Kempervennen

Voor de wintersport hoef je niet naar de bergen. Pal naast De Kempervennen ligt het Montana Snowcenter: zomer en winter geopend, met 5500 m2 echte sneeuw. Ideaal voor een eerste kennismaking, of om je skills te oefenen voor de Alpen. Al het materiaal is te huur.
 

Vissen in De Kempervennen

In het park mag je gewoon je hengel uitgooien. Wel met een visvergunning, maar die is ook zo geregeld bij het Cycle Center of de receptie van De Kempervennen. Snoek, karper, brasem, voorn, zeelt – ze zwemmen er allemaal. Neem een stoeltje mee voor je gemak, en een poncho voor het Nederlandse weer.
 

Duiken in De Kempervennen

Het meer van De Kempervennen is populair bij duikers. Je mag er vrij duiken als je de juiste brevetten hebt, of je volgt een cursus bij de duikschool. (Je oefent eerst in de Aqua Mundo, altijd onder begeleiding van professionele instructeurs, met goed materiaal.) Wie weet ontmoet je Big Mama, de gigantische, vriendelijke meerval van 2,50 m die er rondzwemt.
 

Wakeboarden en waterskiën in De Kempervennen

Een droombaan van 770 meter lang strekt zich voor je uit. Je wordt met 30 km/u voortgetrokken en voilà: je waterskiet! Voor beginners staat er natuurlijk een ervaren instructeur klaar, en als gevorderde watersporter is dit dé kans om je trucs te laten zien. Overigens is het Waterskicentrum ook de plek waar de familie Gerritsen zoveel fun had in het Aquapark van De Kempervennen.

Heb je zin gekregen in een actieve vakantie? Boek dan snel je (last minute) verblijf in De Kempervennen!