€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

5 familiewandelingen in de buurt van Center Parcs Park De Haan (B)

Natuur - Laatst gewijzigd op 21 Aug. 2023

5 familiewandelingen in de buurt van Center Parcs Park De Haan (B)

Even lekker uitwaaien aan zee? Het nieuwe Center Parcs Park De Haan (B) is de ideale vertrekplaats om heerlijke wandelingen te maken in het afwisselende België. Wij zochten voor jou de 5 leukste familiewandelingen uit die tijdens jouw vakantie in regio De Haan zeker niet mogen ontbreken.

1. Strandwandeling

De Haan ligt aan de zee. Geen beter excuus om even uit te waaien met het hele gezin tijdens een verfrissende strandwandeling. Rennen, spelen en lekker uitrazen. Na een lange strandwandeling kun je op adem komen in een van de gezellige strandtenten die regio De Haan te bieden heeft. Of neem een jouw eigen picknick tas mee en geniet van een lekkere picknick!

  • Lengte: 2 km lopen vanaf Center Parcs Park De Haan (B) en is ongeveer 15 minuten lopen

  • Startpunt: Center Parcs Park De Haan

  • Routeinfo: http://bit.ly/33l1E3R

2. Duinbossenwandeling

Hou jij wel van een stevige wandeling? Dan mag jij deze wandelroute zeker niet missen! Deze wandelroute neemt je mee langs de verschillende “highlights” in De Haan. De wandelroute begint bij het unieke tramstation en neemt je mee door de romantische villawijk genaamd “de Concessie”, langs de verschillende speelzones in de duinbossen waar de kids zich kunnen uitleven, en eindigt de wandelroute met een verfrissende wandeling langs de kust van De Haan.

  • Lengte: 10 km
  • Startpunt: Tramstation De Haan (op 1 km van Park De Haan)

3. Vossenpad

Deze wandelroute start bij het unieke tramstationnetje in De Haan en is ideaal voor gezinnen met kinderen. De wandelroute brengt je langs het dierenparkje waar je even met de diertjes kan knuffelen. Daarna klim je omhoog door de duinen tot de uitkijktoren. Geniet van het uitzicht en volg de weg terug langs de bossen. De wandelroute is 4 km lang en daarom perfect voor families met kids. Over de exacte route kun je altijd informeren bij het infokantoor aan het tramstation.

4. Street Art wandeling Oostende

Foto van Paola Delfín © Toerisme Oostende vzw

Laat jouw creativiteit bruizen tijdens de wonderlijke Street Art wandeling in Oostende. Bekijk hoe wereldberoemde kunstenaars Oostende omtoveren met hun adembenemende kunstwerken. Kies tussen een wandeling met gids, ga zelf op verkenning (met een interactieve chatbot) of ga op een uitdagende ontdekkingstocht met de Kids Guide.

5. Op stap met de trouwe viervoeter

Huisdieren zijn zoals bij alle Center Parcs parken ook van harte welkom op Center Parcs Park De Haan (B) ! Er zijn ontzettend veel mooie en leuke gebieden waar jij samen met je hond even kunt uitwaaien. Maar waar mag jouw beste vriend wel en niet loslopen? In onderstaande link hebben wij een aantal tips voor je opgezocht zodat jij tijdens je bezoek bij Center Parcs De Haan (B) zorgeloos op stap kan. 

 

Kan jij ook niet wachten om lekker uit te waaien? Boek dan nu jouw cottage bij het vernieuwde Center Parcs Park De Haan (B).