€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

World Cleanup Day op 21 september bij Center Parcs

Natuur - Laatst gewijzigd op 19 Sep. 2019

World Cleanup Day op 21 september bij Center Parcs

Onze vakantieparken liggen in de mooiste natuurgebieden en regio’s van Europa en deze moeten wij behouden. Duurzaamheid is onderdeel van ons DNA en dat komt tot uiting in onze Goede en Groene daden, waaronder onze deelname aan de World Cleanup Day op zaterdag 21 september: een dag waarop miljoenen vrijwilligers over de hele wereld zich samen inzetten tegen zwerfaval. Doe jij ook mee?

 

bird

 

  • In Het Heijderbos staat tijdens de World Cleanup Day de Kids Parade van Orry & Vrienden in het teken van opruimen. De kinderen zullen samen met Orry en Woops op zoek gaan naar zwerfaval en dit weggooien waar dat hoort. Op deze dag is de parade dus niet alleen heel leuk, maar ook leerzaam en goed voor onze planeet.
  • In Het Meerdal & Limburgse Peel dragen ook alle medewerkers een steentje bij en wordt iedereen gestimuleerd om zwerfaval op te rapen. En dat gebeurt niet alleen op zaterdag. Dit weekend (20 – 22 september) wordt namelijk de Kids Climate Conference georganiseerd en staat het thema ‘afval’ centraal.
  • In De Huttenheugte maken ze er zelfs een wedstrijdje van. Een groep collega’s gaan samen de omgeving in en geven die een opfrisbeurt. Terwijl zij dat doen wordt er met een app bijgehouden wie er het meeste afval verzamelt.

 

Ook in onze andere parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk doen wij er alles aan om op de World Cleanup Day – en natuurlijk alle andere dagen van het jaar – een bijdrage te leveren aan een schone wereld! Jij ook?