€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

De Huttenheugte verheugt zich op grote vernieuwingen

Nieuws en Updates - Laatst gewijzigd op 21 Aug. 2023

De Huttenheugte verheugt zich op grote vernieuwingen

En we gaan door! Na andere grote vernieuwingen die plaatsvinden in Het Meerdal en Het Heijderbos zijn we ook in De Huttenheugte aan de slag gegaan. En hoe! We maken er een compleet vernieuwd park van, voor een nóg verrassender verblijf in Drenthe.
 

 

Heerlijk samen in een vernieuwde cottage

Net als in andere parken gaan we ook de cottages in De Huttenheugte van vloer tot plafond vernieuwen. Nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuwe meubels – alles in een styling die helemaal van deze tijd is. Maar in het interieur zul je ook de omgeving terugzien, in kleuren, gebruikte materialen en prints. Of je nu kiest voor een Comfort, Premium of VIP cottage.

 

Helemaal nieuw: Wonders of Nature cottage

Wat dacht je van een cottage waar moeder Natuur in elke kamer een nieuwe verrassing voor je in petto heeft? De gloednieuwe Wonders of Nature cottage vertelt het verhaal van een bioloog en een geoloog – en jij maakt er deel van uit. Wat een bijzonder verblijf zullen jullie beleven!

 

Nog meer waterpret in de Aqua Mundo

We kleden het buitenbad opnieuw aan, je kunt je omkleden in nieuwe kleedkamers met nieuwe kluisjes en… er komt een fantastische Water Playhouse! Dat betekent water, water en nog eens water. Om te spetteren, te spelen en te plonsen. Krijg je kids daar nog maar ’s weg…


Al een eind op weg in de Market Dome

Natuurlijk loop je straks ook door een compleet vernieuwde Market Dome. Nieuwe aankleding, nieuwe receptie, noem maar op. Gametown wordt een nieuwe aanwinst, vol games om samen of alleen te spelen. En de bowlingbanen krijgen een upgrade, tot het scorebord aan toe – zet jij er een strike op?


Het begin van de vernieuwing is trouwens al te zien. En te proeven. Voor heerlijke snacks kun je al terecht bij Frites Affairs (voeg je eigen magic touch toe bij het sauzenorgel!), en shoppen doe je bij twee nieuwe boetieks: Shop & Smile Aqua & Fashion en Shop & Smile: Beauty, Home & Kids. Een uurtje shoptherapie, wie wordt daar nu niet blij van!

 

En er is meer

Misschien heb je het al gezien: de buitenspeeltuinen zijn al vernieuwd. En hoe kan het anders dat daar onze Huttenheugte-lieveling, de wasbeer, een prominente plek heeft. Zelfs in giga-formaat! En om te zorgen dat je alles goed kunt vinden, komen er nieuwe wegwijzers. Met nieuwe verlichting, voor de donkere uren.

 

Wanneer is het af?

Zoals gezegd: we zijn al begonnen, maar het grootste deel van de vernieuwingen komt nog. In de herfst zijn alle faciliteiten klaar. Om de cottages pico bello af te leveren zijn we langer bezig. Zone voor zone. Eind dit jaar is een groot deel klaar, maar eind 2022 is De Huttenheugte echt helemaal af. En dan bedoelen we… áf!
 

Wil je als een van de eerste gasten verblijven in de vernieuwde Huttenheugte? Boek dan snel.

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert