€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

En… klaar! De Vossemeren is helemaal vernieuwd

Nieuws en Updates - 09 Mar. 2023

En… klaar! De Vossemeren is helemaal vernieuwd

Je krijgt het nog druk! Aan je lijstje ‘compleet vernieuwde parken die ik echt moet ontdekken’ kan er nog een worden toegevoegd: De Vossemeren (BE). Verblijf er een paar dagen en je voelt jezelf ook helemaal vernieuwd.

Check, check, check

Nieuwe keuken: check. Nieuwe badkamer: check. Om het kort te houden: alles is ‘check’ in alle vernieuwde Comfort, Premium en VIP cottages. Zie je het al voor je, die zonnige ontbijtjes op je privéterras midden in de natuur, lange avonden samen op de lekkere nieuwe bank en misschien wel momentjes voor jezelf in je privésauna? Heerlijk!

Avontuurlijk aangelegd? Verblijf dan in de gloednieuwe Wonders of Nature cottage, gebaseerd op het verhaal van een bioloog en een geoloog. De wereldreis die zij hebben gemaakt, maak jij ook van kamer tot kamer. Onvergetelijk!

Ook de hotelkamers zijn allemaal vernieuwd. Laat je met jouw dierbaren compleet in de watten leggen, dicht bij de Market Dome en zwemparadijs Aqua Mundo. Net als bij de cottages hebben we ons bij de nieuwe inrichting en styling laten inspireren door de natuurrijke omgeving van het park, zoals de Sahara van Lommel. Geniet ervan.

Zwemspullen al ingepakt?

Op naar zwemparadijs Aqua Mundo en kijk je ogen uit in het vernieuwde Koraalbad. Om van je hele zwemdag een succes te maken, van opgewekt binnenkomen tot en met moe maar voldaan terug naar je cottage gaan, hebben we ook de kleedkamers, kluisjes en douches vernieuwd.

Aaaaargh!

Dat is kleine-piratentaal voor: ‘Jeej, het gestrande schip in de vernieuwde Discovery Bay is weer klaar om betreed te worden’. Wie gaat er mee, en slaagt er in het om het gestrande schip te veroveren?

Natuurlijk mag je friet!

De Market Dome is vernieuwd: kom kijken, ruiken en vooral proeven. En met die friet zit het helemaal goed, want bij de Frites Affairs hebben ze de allerlekkerste. Eén probleempje maar: welke van al die sauzen uit het sauzenorgel moet je kiezen?

Volgende vernieuwde bestemming: Game Town. Kies je spel én je tegenstander! En neem daarna revanche op de vernieuwde bowlingbanen – kijk die digitale scoreborden eens oplichten bij een strike.

Op naar buiten!

Bij zoveel binnenpret zou je haast vergeten dat er buiten net zo veel nieuws te ontdekken is. Nieuwe speeltuinen, nieuwe kinderboerderij en een nieuwe verlichte wandelboulevard tussen alle activiteiten…

En Center Parcs zou Center Parcs niet zijn als we naast een prachtboulevard niet ook een kronkelende Nature Trail zouden hebben, die je helemaal onderdompelt in de rijke natuur van De Vossemeren. Vogels, insecten, vissen en planten… je komt oren en ogen tekort.

Dus… wanneer kunnen we jou en je dierbaren verwachten? Boek nuen geniet van alle nieuwigheden in De Vossemeren. Tot snel!