€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

Heropening Park Eifel: Ontdek de vernieuwingen en nieuwtjes

Nieuws en Updates - Laatst gewijzigd op 21 Aug. 2023

Heropening Park Eifel: Ontdek de vernieuwingen en nieuwtjes

Het is zover! De bouwwerkzaamheden zijn afgerond en Park Eifel is weer geopend. Maak je klaar voor een vernieuwde en inspirerende ervaring vol nieuwe avonturen, verrassingen en mogelijkheden om samen te zijn met je dierbaren. Welkom terug bij Park Eifel!


Na maanden van anticipatie en hard werken zijn de bouwwerkzaamheden afgerond en kunnen we eindelijk onze deuren weer openen. Kom binnen in een wereld vol vernieuwing, waar we ook de voordelen van digitalisering omarmen. Met onze digitalisering geniet je van een moeiteloze ervaring. Je kunt inchecken met armbanden en hebt gemakkelijke toegang tot De Aqua Mundo en de cottages. Alles is ontworpen om jouw verblijf zo makkelijk en plezierig mogelijk te maken.


Een prachtig gerenoveerd cottage in Park Eifel, omringd door weelderige groene natuur, klaar om gasten te verwelkomen voor een inspirerende en betoverende ervaring.

Ontdek de adembenemende vernieuwingen die op je wachten, van de vernieuwde cottages tot de betoverende omgeving. Geniet van de prachtige natuurlijke schoonheid van Park Eifel en de omringende regio, waar je samen met je dierbaren kunt zijn en bijzondere momenten kunt beleven. Maak wandelingen door de groene paden, verken de charmante dorpjes in de buurt en laat je verrassen door de diversiteit van flora en fauna die dit gebied te bieden heeft.


Kom naar Park Eifel en laat je inspireren door de vernieuwingen, de mogelijkheden om samen te zijn met de natuur en de gastvrijheid die we bieden. Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of quality time met je dierbaren, ons park heeft voor ieder wat wils. Wacht niet langer, laat je verwonderen door Park Eifel en creëer onvergetelijke herinneringen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!


Betoverende vernieuwingen in de cottages van Park Eifel

Luxe en comfort in de gerestylede cottages



De cottages van Park Eifel hebben een adembenemende transformatie ondergaan. Van de in totaal 440 cottages in het park zijn er 320 vernieuwd en 120 volledig nieuw gebouwd. Laat je betoveren door de perfecte harmonie tussen hedendaagse elegantie en de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Ervaar het ultieme comfort in een van onze cottages, met een woonkamer voorzien van eigentijds meubilair en een flatscreen-tv.


Geniet van gezellige momenten in het eetgedeelte, waar een ruime eettafel en comfortabele stoelen op je wachten. Voor een extra vleugje luxe kun je kiezen voor een VIP-cottage, uitgerust met een keuken die van alle gemakken is voorzien en een luxueuze slaapkamer met een heerlijk bed en voldoende opbergruimte. Ontspan in de vernieuwde badkamer onder de verfrissende stralen van de inloopdouche.


Daarnaast biedt Park Eifel een bijzondere ervaring met de Wonders of Nature Cottage. Deze cottage is een getuigenis van de natuur, waar gasten in de voetsporen treden van twee onderzoekers. Ze kunnen de reizen herbeleven die de onderzoekers hebben gemaakt langs alle magische natuurfenomenen die ze over de hele wereld zijn tegengekomen. De Wonders of Nature-cottage is een primeur voor Duitsland en het derde park dat deze unieke cottage aanbiedt. Het ontwerp is gebaseerd op gastrecensies en biedt een geactualiseerde versie van de cottages die ook te vinden is in de parken De Vossemeren en De Huttenheugte.


Kom en geniet van een onvergetelijk verblijf in Park Eifel, waar comfort, natuurlijke schoonheid en bijzondere ervaringen samenkomen.


Een betoverende wereld wacht op je in Park Eifel, met de avontuurlijke Adventure Trail, vernieuwde restaurants, Gametown en de opwindende Aqua Mundo. Laat je verleiden door de nieuwe uitstraling en beleef onvergetelijke momenten.

 


Nieuwe look voor Market Dome & Aqua Mundo in Park Eifel

Stap binnen in het avontuurlijke en bruisende hart van Park Eifel, waar een betoverende wereld én de avontuurlijke Adventure Trail op je wachten. Ontdek de volledig vernieuwde Market Dome, met vernieuwde restaurants, nieuwe bowlingbanen inclusief een gezellige bowlingbar en Gametown. Laat je verleiden door de nieuwe uitstraling van de restaurants, waar culinair genot hoog in het vaandel staat. Daag jezelf uit in de opwindende wereld van Gametown.


Voor de jonge avonturiers is er nu ook een spannend nieuw avonturenparcours door de Market Dome, genaamd de Adventure Trail. Dit avonturenparcours is speciaal ontworpen voor kinderen en bestaat uit reusachtige nesten waar ze in kunnen klimmen en spelen. Het is een unieke ervaring die de verbeelding van kinderen prikkelt en hen uitdaagt om nieuwe avonturen te beleven.


Maar dat is nog niet alles! Breng ook zeker een bezoek aan de Shop & Smile-winkel, waar je kunt rondsnuffelen en iets leuks kunt vinden om mee naar huis te nemen als aandenken aan je onvergetelijke tijd in Park Eifel.


En vergeet niet de Aqua Mundo te verkennen, waar een groot avontuur op je wacht. Laat je verrassen door de gloednieuwe waterspeeltuin met betoverende licht- en geluidseffecten. Het Water Playhouse biedt plezier voor jong en oud, met interactieve elementen zoals waterkanonnen, fonteinen en sproeiers. Laat de adrenaline stromen op de adembenemende bandenglijbaan 'Aqua Racer'. Samen zijn en genieten van deze waterattracties zorgt voor onvergetelijke momenten.


Kinderen spelen en lachen in de vernieuwde Indoor Speelwereld BALUBA in Park Eifel. Ze glijden van een indrukwekkende klimvulkaan met glijbaan en genieten van de nieuwe speelelementen.

Ontdek het ultieme kinderparadijs in Park Eifel: Volop plezier en samenzijn voor jonge avonturiers!

Voor de jongste gasten is er volop plezier, avontuur en samenzijn te beleven! Ontdek samen met hen de vernieuwde Indoor Speelwereld BALUBA, met nieuwe speelelementen en een indrukwekkende klimvulkaan met glijbaan. Laat hun ogen stralen in de gloednieuwe thema-speeltuin, die zelfs toegankelijk is voor kinderen in een rolstoel. Bezoek de kinderboerderij en maak herinneringen tijdens een avontuurlijk potje minigolf op de Leisure Boulevard. In Park Eifel is er altijd iets te beleven voor jong en oud, en het samenzijn met de kinderen maakt het extra speciaal!


Verken de betoverende omgeving van Park Eifel

Geniet niet alleen van al het spannende avontuur in het park, maar verken ook de prachtige omgeving van Park Eifel. Breng een bezoek aan het nabijgelegen Nationaal Park Eifel, waar je wordt omringd door ongerepte natuur. Verken wandelpaden, maak een ontspannen fietstocht of laat je rondleiden door de betoverende landschappen. Maak ook een uitstapje naar de historische stad Trier, op slechts 45 minuten rijden van het park, en bewonder de adembenemende architectuur en rijke cultuur.


Mis deze betoverende ervaring niet! Plan je vakantie naar Park Eifel en laat je onderdompelen in een wereld vol vernieuwing, plezier, samenzijn en ontdekkingen. Boek nu je verblijf en ervaar zelf de magie van Park Eifel.