€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Samen genieten van elkaar en de natuur: Center Parcs picknickdag in het Amsterdamse Bos

Nieuws en Updates - Laatst gewijzigd op 24 Aug. 2023

Samen genieten van elkaar en de natuur: Center Parcs picknickdag in het Amsterdamse Bos

Bij Center Parcs begrijpen we de waarde van samenzijn en het genieten van de natuur. Daarom hebben we onlangs onze allereerste picknickdag georganiseerd. Het was een dag vol gezelligheid, heerlijk eten en het creëren van mooie herinneringen in de prachtige natuurlijke omgeving. We zijn zo enthousiast over dit concept dat we in de toekomst vaker picknickdagen willen organiseren, waarbij we mensen samenbrengen en laten genieten van elkaar en de natuur, los van het traditionele vakantieparkgevoel.


Een betoverende picknickdag in het Amsterdamse Bos.


Afgelopen zaterdag was het zover: onze allereerste picknickdag in het prachtige Amsterdamse Bos. De dag was een groot succes en trok veel enthousiaste picknickers. Het was een dag vol ontspanning, natuur en heerlijk eten. Bij Center Parcs geloven we dat picknicken een bijzondere manier is om te genieten van de natuur en om samen te zijn met vrienden en familie. Het brengt mensen samen en creëert een gevoel van verbondenheid. 


Een dag vol gezelligheid, lekker eten en het creëren van mooie herinneringen.


Onze picknickdag was een dag om nooit te vergeten. We brachten mensen samen om te genieten van elkaar en de prachtige omgeving. De dag zat vol gezelligheid, heerlijk eten en het creëren van mooie herinneringen.

 

We zijn zo enthousiast over het succes van deze picknickdag dat we in de toekomst vaker van dit soort evenementen willen organiseren. Ons doel is om mensen de gelegenheid te bieden om samen te komen, te genieten van elkaars gezelschap en de natuurlijke schoonheid om ons heen. Het draait niet alleen om het traditionele vakantieparkgevoel, maar om het creëren van bijzondere momenten in de natuur.

Bij Center Parcs hechten we veel waarde aan duurzaamheid en biodiversiteit. Daarom zijn onze parken zorgvuldig gelegen in unieke natuurgebieden. We willen graag dat jij de schoonheid van de natuur kunt ervaren tijdens het picknicken en dat je je bewust wordt van de waarde van het behoud van deze prachtige omgevingen.

 

Dus, houd onze aankondigingen in de gaten, want er komen meer picknickdagen aan. We nodigen je uit om deel te nemen aan deze unieke ervaring, waarbij je kunt genieten van gezelligheid, lekker eten en de prachtige natuurlijke omgeving. Samen creëren we mooie herinneringen die een leven lang meegaan.

 

Wil jij graag op de hoogte blijven van onze volgende picknickdag? Volg dan ons Instagram-account @picknickdag en mis geen enkele aankondiging. We delen daar ook graag foto's en verhalen van eerdere picknickdagen, zodat je een voorproefje kunt krijgen van wat je kunt verwachten.


Center Parcs: Een nieuwe traditie van picknicken in de natuur.


Bij Center Parcs willen we een nieuwe traditie van picknicken in de natuur creëren. We willen dat jij kunt genieten van een heerlijke dag in de natuur, omringd door gezelligheid, lekker eten en het vakantieparkgevoel. Volg ons Instagram-account @picknickdag en blijf op de hoogte van de volgende picknickdag. We kijken ernaar uit om samen met jou te genieten van deze unieke ervaring.

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert