€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

5 ideeën voor een vriendinnendag

Tijd met dierbaren - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

5 ideeën voor een vriendinnendag

Om te vieren dat je zo goed met elkaar kunt opschieten, samen de mooiste momenten beleeft en natuurlijk altijd voor elkaar klaarstaat kun je jullie vriendschap in het zonnetje zetten. Met deze tips maak je er een ideale vriendinnendag van! Of een heel weekend!

Wellness

Een oude klassieker maar mag daarom ook niet onmisbaar zijn in ons lijstje: samen een beautybehandeling nemen, heerlijk gemasseerd worden of even stomen in een sauna. Bij Center Parcs kun je voor een dag of zelfs een heel weekend van wellness genieten! Onze parken hebben namelijk een uitgebreid aanbod aan wellness-arrangementen.

Picknicken

Vriendinnen kletsen nu eenmaal vaak bij. Wat is er nu leuker om dat tijdens een picknick te doen onder het genot van zelfgemaakte hapjes? Zo breng je elkaar weer even up-to-date en ben je ook weer buiten om van het heerlijke weer te genieten. Een picknick in de natuur is het perfecte plekje: in het park bij jou in de buurt, of zelfs op één van de Center Parcs parken! Bekijk onze serie van beste picknickplekjes in onze parken.

Pyjamaparty

Even terug naar het jeugdsentiment… dat je bij elkaar bleef slapen en gewoon gezellig samen bent. Tijdens een vriendinnenweekend bij Center Parcs zit je al in een gezellige cottage en kun je er net zo goed een pyjamaparty van maken. Kijk weer die ene romantische film die je weer aan vroeger doet denken of praat elkaar weer bij over leuke ervaringen, natuurlijk onder het genot van lekkere (zelfgemaakte) zoetigheden.

Een uitstapje maken

Een typische vriendinnenactiviteit is ook samen een uitstapje maken. Advies van je vriendinnen komt namelijk altijd goed van pas wanneer je dat ene leuke jurkje wilt kopen. Je hoeft natuurlijk niet per se te shoppen, maar even lekker de stad in is ook leuk. Misschien wel een museum bezoeken, een boottochtje maken of simpelweg een lekkere lunch naar binnen werken. Center Parcs Park Zandvoort, De Eemhof, De Kempervennen en De Vossemeren liggen dichtbij steden als Amsterdam, Haarlem, Amersfoort en Eindhoven! Ideaal!

Zo, nu zit je vol inspiratie om je vriendinnendag- of weekend te besteden. Een fijne vriendinnenjubileum toegewenst!

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert