€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Ontdek de wereld van de sterrenhemel met Center Parcs

Tijd met dierbaren - Laatst gewijzigd op 05 Jul. 2024

Ontdek de wereld van de sterrenhemel met Center Parcs

Als je even stilstaat, zie je hoe mooi de natuur is. Adem eens goed in en kijk om je heen: er valt zoveel te ontdekken als je echt goed kijkt. Als de nacht valt, opent zich een hele nieuwe wereld voor je ogen. De hemel met zijn prachtige sterren! Het herinnert ons eraan dat we deel zijn van iets veel groters. Ontdek alles over de magische wereld van de sterrenhemel met Center Parcs.


Sterrenkijken voor beginners: onze tips & tricks

Je staat er waarschijnlijk niet iedere dag bij stil, maar ons leven op aarde is slechts een piepklein puntje in het universum. Wil je op ontdekkingsreis naar de sterren, terwijl je veilig met je voeten op aarde blijft? Ga een avond sterrenkijken met je dierbaren! In ons artikel over sterrenkijken voor beginners lees je hoe je dat aanpakt, welke spullen je nodig hebt en hoe je de verschillende sterrenbeelden kunt vinden.

 

Sterrenkijken voor beginners


Sterren spotten bij Center Parcs

Onze parken liggen allemaal midden in de prachtige natuur. De omgeving brengt je tot rust en brengt je nog dichter tot je dierbaren. Dankzij deze natuurlijke ligging zijn onze parken ook de perfecte locatie om sterren te spotten. Denk aan weidse uitzichten, donkere hemels, grote ramen en open plekken... We hebben zelfs slaapkamers met een dakraam, zodat je vanuit bed naar de sterren kunt kijken!

 

Onze onze vijf beste parken om sterren te spotten

 


Leg de gespotte sterrenbeelden vast in jouw eigen Sterrenjournal

Heb je een bezoek gepland aan een van onze parken? En gaan jullie een avond sterrenkijken? Met de Sterrenjournal van Center Parcs vind je moeiteloos de weg in de wereld van de sterren. Het is een invulboekje waarin je de gespotte sterrenbeelden kunt noteren en er alles over kunt leren. Voor je het weet ben je een ware sterrenkenner! Je vindt de Sterrenjournal in de Shop & Smile-winkel op het park.


Ga op ontdekkingsreis door het universum met onze podcast over de sterren

Kun je niet wachten om meer te weten te komen over de sterren? In onze podcast ‘Een weg door de Sterrenhemel’ nemen Julia en sterrenkundige Werner Hamelinck je mee op ontdekkingsreis door het universum. Van verhalen achter de sterrenbeelden tot handige tips om zelf sterren te spotten. Zet je koptelefoon op, kijk naar de hemel en laat je verwonderen…

 

Luister onze podcast ‘Een weg door de Sterrenhemel’ of bekijk de afleveringen op Youtube