€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Luister thuis naar de avonturen van Orry en zijn vrienden!

Tijd met dierbaren - 17 Apr. 2020

Luister thuis naar de avonturen van Orry en zijn vrienden!

Heb je al heel wat spelletjes met de kinderen uitgespeeld, een Orry-taart gebakken of samen een insectenhotel gebouwd? Geen zorgen. Met deze 3 voorleesverhalen hou je de kids nog wel even zoet. En terwijl zij compleet worden meegenomen in de wereld van Orry en zijn vrienden kun jij als ouder ondertussen even lekker ontspannen!

 

Voorleesverhaal 1: Vallende sterren

Orry, Woops, Rep en Bing hebben een slaapfeestje in Bing zijn boomhut. Voor het slapengaan vertelt Woops prachtige verhalen terwijl de vier vrienden naar de sterrenhemel kijken. Plots zien zij vallende sterren en volgens Woops mogen ze nu een wens doen. Wat zullen zij wensen?

 

 

Voorleesverhaal 2: De petracket van Rep

Vandaag mag Rep haar wensendoosje openen en daarom komen Orry, Bing en Woops op bezoek in haar zeppelin. Terwijl de poetsrobot flink aan het boenen is en de popcornmachine al op volle toeren draait komen haar vrienden binnen. Wat gebeurt er als Rep het wensendoosje opent?

 

 

Voorleesverhaal 3: De onderwaterwereld van Woops

Woops is compleet de kluts kwijt omdat het vandaag haar beurt is om de wensendoos te openen. Omdat haar vrienden Orry, Rep en Bing op bezoek komen heeft ze haar onderwatergrot feestelijk versierd. Komt haar wens om terug te keren naar de onderwaterwereld uit?

 

 

Kun jij nog wat inspiratie voor thuisvermaak voor het hele gezin gebruiken? Bekijk dan hier onze DIY Center Parcs-Thuis artikelen! 

Klik hier voor meer informatie rondom huidige en toekomstige boekingen inclusief onze voorwaarden.

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert