€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

Zomer met je dierbaren bij Center Parcs: ontdek onze activiteiten en faciliteiten

Tijd met dierbaren - 28 Jun. 2023

Zomer met je dierbaren bij Center Parcs: ontdek onze activiteiten en faciliteiten

Natuurlijk wil je de allerbeste, allermooiste, allerzomerste zomervakantie voor je dierbaren. Kom dan naar onze vakantieparken en laat je verrassen door alle activiteiten en faciliteiten. Succesvolle vakantie verzekerd! 

Stel je voor: een heerlijk vakantiehuisje in het groen, een zwembad onder de palmbomen, de lekkerste restaurants om uit te kiezen, elke dag iets anders te doen… Een vakantie bij Center Parcs is een complete beleving waarover je niet uitgepraat raakt!



Echt even samen in een cottage

Quality time met je gezin... Bijkletsen met vriendinnen... Een paar romantische dagen met je geliefde… In al onze vakantieparken vind je precies de cottage die bij jullie zomervakantiepast. Met een compleet ingerichte keuken om lekkere ontbijtjes te bereiden, een heerlijke badkamer om een warme dag fris af te sluiten en een privéterras om gezellig samen te eten, te borrelen en te niksen. Spannende Boomhuizen, dobberende Woonboten of magische Avontuur cottages? Hebben we ook!


Waterpret in de Aqua Mundo

Een duik in de zee of relaxen aan een kristalhelder meer: we hebben er de parken voor! Als een razende van de wildwaterbaan of een watergevecht in de Water Playhouse? Daar is de Aqua Mundo voor! Altijd een lekkere temperatuur en dikke zwempret voor alle leeftijden, van veilig babybadje tot spectaculaire glijbaan.


De leukste activiteiten in de natuur

Whoeiiii! Daar ga je, aan de zip line over het meer. En voor de avonturiers zijn er ook nog klimmuren, springtorens en een parcours door de boomtoppen. Maar vakantieklassiekers hebben we ook, van minigolf tot bowlen. En wat dacht je van kinderanimatie, ontdekkingstochten door de natuur en de leukste speeltuinen, buiten en binnen? We raken er niet over uitgepraat… en jullie straks ook niet. Wedden?


Gezellig met z’n allen aan tafel

De sissende geluiden van de grill… Het houtaroma uit de pizzaoven… De kleurrijke gerechten van het buffet… Uit eten bij Center Parcs is een feest voor al je zintuigenKies samen welk restaurant het wordt in de Market Dome: meeste stemmen gelden, maar… morgen is er weer een dag. Of wil je gezellig samen in je cottage gourmetten of op je privéterras barbecueën? Bestel maar en we bezorgen het gewoon!


Plan nu je zomerse vakantie bij Center Parcs

Plan nu je zomerse vakantie bij Center Parcs en geniet van onvergetelijke momenten samen met je dierbaren!