€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Camping Port Zélande: de camping van Center Parcs

Center Parcs Port Zélande, gelegen aan de Noordzee en het Grevelingenmeer, heeft een Camping! 
> BOEK JE VERBLIJF

Met een verblijf in een Lodgetent, een Pod of met je eigen tent, caravan of camper haal je het echte kampeergevoel naar boven. Kamperen met alle luxe van Center Parcs. Waar wacht je nog op? 
Camping Port Zélande tent

Verblijf op Camping Port Zélande

Niet alleen ‘s zomers, ook de gehele winter is Camping Port Zélande open. U kunt gebruik maken van uw kampeerplaats vanaf 13:00 uur op de dag van aankomst, inchecken is al wel eerder mogelijk. Op de dag van vertrek moet de plaats om 11:00 uur weer vrij zijn. Verblijft u in een Pod dan kunt u vanaf 16:00 uur de sleutel ophalen, uw vertrektijd is 10:00 uur. Tijdens de zomervakantie kunt u alleen reserveren van zaterdag tot zaterdag m.u.v. de verharde camperplaatsen, de tentplaatsen zonder stroom en de Pods.

Tijdens onderstaande feestdagen hebben we speciale arrangementen:

  • Pasen 28-03-2024 tot 02-04-2024
  • Hemelvaart 08-05-2024 tot 13-05-2024
  • Pinksteren 17-05-2024 tot 21-05-2024


Bekijk de beschikbaarheid en prijzen* onder 'Boek je verblijf'.

*De camping is uitgesloten van bungalowacties en bungalowcadeaubonnen.
Camping Port Zélande Faciliteiten

Faciliteiten van Camping Port Zélande

Kamperen met alle luxe faciliteiten van Center Parcs binnen handbereik. Zet je tent, caravan, of camper op één van de 200 standplaatsen en plons gelijk in subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo! De zwembadkaartjes kunt u bijboeken tijdens het reserveren.
 
Bovendien beschikt elke campingplaats over 6 ampère stroom en zijn er twee nette sanitaire voorzieningen aanwezig.  
Camping Port Zélande (6 hectare) beschikt over 10 verharde camperplaatsen op de stenen met stroomaansluiting, 10 trekkersveld plaatsen, 6 Pods en 4 Glamping Lodges. Ook is er een kinderspeelplaats en tafeltennistafels aanwezig binnen handbereik.  
 
Alle plaatsen zijn 80 á 100 m2 groot. Het is mogelijk een plaats met voorkeur te reserveren: zon, schaduw, in de buurt van het strand of bij de speeltuin. Genoeg te beleven op de Camping!

Camping Port Zélande Pod

Overnachten in een Pod

Avontuurlijk kamperen en toch iets meer luxe? Kamperen in een Pod is het helemaal. Het half rond houten huisje is comfortabel en back-to-basic tegelijkertijd. Een Pod is voorzien van bedden, een kacheltje, verlichting en een bistrosetje. En bovendien hoef je je geen zorgen te maken om de kou ’s nachts - de Pods zijn geïsoleerd met schapenwol!

Camping Port Zélande Glamping

Overnachten in een Lodgetent

Beleef je vakantie in Camping Port Zélande in een unieke Lodgetent. De Lodgetenten zijn van alle gemakken voorzien: stijlvolle inrichting, compleet ingerichte keuken en een badkamer met douche en toilet. Bovendien geniet je volop van het buitenleven, op een ruime privéveranda met loungeset, picknicktafel en BBQ!

Camping Port Zélande caravanplaatsen

Caravanplaatsen

Onze campingplaatsen zijn 80 – 100 m2 groot en beschikken over 6 Ampère stroom. Deze campingplaats is geschikt voor caravans en tenten. Op alle velden is een watertappunt aanwezig. Ook zijn er op de camping honden toegestaan. De camping beschikt ook over hond vrije velden: Schuilhoek, Windgat en Eikenlaan.

Camping Port Zélande caravanplaatsen

Camperplaatsen

Onze camping beschikt over 10 verharde camperplaatsen. C1 t/m C10. Deze camperplaatsen bevinden zich in de buurt van het camperservice station en beschikken allemaal over 6 Ampère stroom. Op de verharde plaatsen zijn honden toegestaan.

 

Ook beschikken wij over meer dan 20 grasplaatsen voor een camper. Iedere plaats heeft 6 Ampère stroom. Op alle velden is een watertappunt aanwezig. Op de grasplaatsen zijn honden toegestaan. Wilt u op een hond vrije plaats staan? Kies dan voor veld: Eikenlaan.

Camping Port Zélande caravanplaatsen

Tentplaatsen

Onze tentplaatsen zijn gelegen over de gehele camping, hierbij gaat het om kleinere plaatsen waardoor deze alleen beschikbaar zijn voor een tent met een maximale afmeting van 3 bij 4,5 meter en voor 4 personen.  

 

Er zijn zonnige- en schaduwplekken, op alle velden is er een watertappunt aanwezig en iedere plaats is het niet mogelijk om een auto bij de plaats neer te zetten.

 

Op het Trekkersveld bevinden zich tentplaatsen zonder stroom. Mooie plaatsen voor fietsers of wandelaars met een klein tentje. Komt u met de auto en wilt u toch een paar dagen verblijven op het trekkersveld, dan kunt u de auto parkeren op de parkeerplaats, omdat het trekkersveld een autovrij veld is.

Faciliteiten Center Parcs Port Zélande

Als campinggast kun je gebruikmaken van alle faciliteiten die Center Parcs Port Zélande aanbiedt. Dat aanvullend met talloze activiteiten garandeert een uniek verblijf:

  • Toegang tot subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo met de spectaculaire glijbaan Turbo Tunnel, het Water Playhouse en een wildwaterbaan (bij te boeken tegen gereduceerd tarief);
  • Indoor actie, zoals Blacklight High Adventure en een Klimtoren.
Plattegrond Camping Port Zélande

Contact Camping Port Zélande

Camping Port Zélande

Port Zélande 3

3253 MG Ouddorp

Tel: +31-111-674020

E-mail: camping.portzelande@groupepvcp.com
Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert