Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Nieuw in park Park Bostalsee

ADAC

De ADAC Rally Duitsland 2017 komt naar Bostalsee

De rally, onderdeel van de ADAC-Wereldkampioenschap, zal plaatsvinden van 17 tot 20 augustus 2017 in Bostalsee. De rally is één van de in totaal 17 rally's die tot november 2017 worden gehouden. Verspreid over de vier dagen, worden er 200.000 bezoekers verwacht. De rally zal bestaan uit 80 tot 100 auto’s en teams. 

Triathlon

Bostalsee host wederom de internationale Triathlon

Net als vorig jaar zal de internationale Triathlon TR 113 van start gaan in het eerste weekend van Juli 2017. De afstand bestaat uit 1.9 km zwemmen, 90 km fietsen en 21,1 km hardlopen. Dit levert een totaal op van 113 km, die de deelnemers van de halve ironman afstand moeten overkomen.

 

Voor meer informatie kan je de website van de organisatie bezoeken: http://www.triathlon-events.eu (duits)

Nieuwe Orry & Vrienden Show

Kom genieten van de Orry & Vrienden Show!

Een hilarische en interactieve voorstelling, waarin Orry op avontuur gaat en de hele wereld rondreist samen met zijn vrienden. En dit allemaal met één doel, om de woonplaats van hun nieuwe vriendje terug te vinden.

De kids zullen ademloos luisteren en wegdromen in fantasieverhalen!

CENTER_PARCS_EXCURSION

Entertainment stopt niet aan de grenzen van het park.

Center Parcs Excursies geeft de mogelijkheid om tijdens je vakantie te genieten van wat de omgeving rond het park te bieden heeft.

De leukste, volledig verzorgde uitjes voor alle leeftijden die je alvast thuis of bij de Receptie boekt. Daarmee is je vakantieplezier helemaal compleet.
COOL_FACTOR_PAINTBALL

Ontdek de “battlefield” op Center Parcs!

Klaar voor een gevecht? Leef je nu uit op het strijdtoneel van Cool Factor: Paintball. Versla jij het team van je vrienden?  

Paintball is een aanvulling op de favoriete activiteiten van het Cool Factor programma. Binnen of buiten kunnen de kids een felle strijd met verfballetjes leveren.

Park Bostalsee - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.