€25 extra korting
+49 26 57 80 90
+49 26 57 80 90

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

+49 26 57 80 90

Maandag t/m zondag: 9:00u - 19:00u

Park Eifel - dagkaarten

Een dagje Center Parcs

Een dagje Park Eifel dat is meer dan zwemmen in ons zwemparadijs. Het is een dag boordevol plezier voor alle leeftijden.
  • Uren speelplezier in indoor speelwereld Kids Factory
  • Laat de kids een ritje maken door het park met Kids Safari.
  • Breng een dag door in onze Aqua Mundo
  • Heb je een cadeautje nodig of ga je graag shoppen? Dan kun je hiervoor terecht bij onze Fashion Store
  • Maak een wandeling langs de aangrenzende Heilbachsee om een stukje Eifel te ontdekken. Hier vindt je ook het piratenschip en een prachtige boomhut om in te klimmen. 

Niet te missen

Aqua Mundo

Zwemparadijs Aqua Mundo

Het zwembad in Park Eifel is speciaal ontworpen voor de kleintjes: het Kinder-doe-bad is een veilig, extra-warm bad voor de kleintjes. Ze kunnen spetteren in het ondiepe water en van de kleine glijbaan glijden.
Geweldige ervaringen voor kinderen

Geweldige ervaringen voor kinderen

Lekker ravotten in de binnenspeeltuin Kids Factory, waar Orry zijn kunstjes doet, of wil je liever ponyrijden? Wat voor weer het ook is, de kids klimmen, glijden en ravotten in de binnenspeeltuin. Hier entertaint en vermaakt Orry het jonge publiek om vervolgens met de vrolijke Kids Parade door het park te rennen. De pony’s wachten ook geduldig op de jonge ruiters.
Vulkaneifel Center Parcs

Het Land van Maare en Vulkane

De Vulkaaneifel heeft fascinerende landschappen en prachtige uitzichten. Ons park ligt in het midden van dit prachtige, gevarieerde landschap. Ook de Mosbrucher Weiher ligt in de nabijheid van het park. Wij zijn gastheer in het natuur-en UNESCO-geopark Vulkaaneifel en lid van de coöperatie Gesundland Vulkaaneifel. We nodigen je van harte uit om de talrijke natuurschoonheden van de Vulkaaneifel te ontdekken.

Openingstijden

Handige info

Park Eifel

Park Eifel

Am Kurberg
D-56767 Gunderath

+49 26 57 80 90