Boek nu jouw verblijf voor de Eifel Cycling Classic!

De Eifel Cycling Classic vormt voor vele fietsvrienden, gezinnen en collega’s al jaren de afsluiter van het wielerseizoen en is de ideale combinatie tussen een weekendje weg én een schitterend wielerprogramma. Wacht niet langer en boek jouw verblijf tijdens de Eifel Cycling Classic. Let op: 

De boeking is exclusief deelname t.w.v. €49 p.p.
Na bevestiging van de boeking wordt er binnen 2-3 werkdagen contact opgenomen met de hoofdboeker om het aantal deelnemers op te vragen en deze worden vervolgens toegevoegd aan de boeking.

Wil je meerdere cottages tegelijkertijd boeken? 
Wij helpen je graag verder om een groepsboeking te maken. Neem hiervoor van maandag tot en met vrijdag contact op met ons via 010 49 89 579 en in het weekend met ons call center via 010 798 0980 (gebruikelijke kosten) of stuur een email met jouw contactgegevens en specifieke wensen naar ecc.bng@groupepvcp.com.

Wil je meer informatie over het arrangement, de routes of het programma? Lees dan verder onder 'Meer info'.
ECC

Deelname arrangement

Alle deelnemers aan de Eifel Cycling Classic betalen €49,00 per persoon bovenop de cottage prijs. Het gehele weekend wordt daarnaast vastgelegd door het enthousiaste team Brandrs om zo ook jouw actiemomenten zo goed mogelijk in beeld te brengen!

Hierbij een opsomming wat er verder is inbegrepen in het arrangement:

 • Lostraprondje op vrijdagmiddag (op eigen gelegenheid).
 • Welkomstasje met jouw startnummer.
 • Ontbijt op zaterdagochtend (inbegrepen)
 • Kortingscoupons t.b.v. diner vrijdagavond/ ontbijt zondag ochtend.
 • Deelname aan de wielertocht (Keuze uit 50, 100 of 150 kilometer).
 • Verzekering.
 • Tijdsregistratie; met behulp van MyLaps Sports Timing word je zowel getrackt bij de start als de finish.
 • Bevoorrading tijdens de tocht.
 • Een hapje en drankje bij de finish in de Biergarten. 


Let op!
Het is niet mogelijk om enkel aan de wielertocht op zaterdag deel te nemen omdat de insteek is om er een gezellig en sportief weekend weg met vrienden/familie van te maken. Eventuele supporters hoeven uiteraard niet te betalen.

ECC

Routes

Wederom is De Fietsjournalist weer van de partij dit jaar! Net zoals in 2022 zal hij weer fantastisch routes maken. Bij het maken van de routes wordt er altijd rekening gehouden dat er voor ieder wat wills is en zo is er ook dit jaar weer de keuze uit 50, 100 of 150 kilometer.
Om alvast een idee te krijgen van de routes, kun je op het gewenste aantal kilometer klikken 50 km, 100 km of 150 km om de routes te bekijken. Twee weken van te voren worden de definitieve routes van dit jaar per mail naar je toegestuurd! 


Lostraprondje 
Naast de uitgezette routes van de Eifel Cycling Classic zijn er nog andere routes waar jij tijdens je verblijf voor kan kiezen. Naast de wielertocht op zaterdag was er afgelopen jaar ook de mogelijkheid om op vrijdag deel te nemen aan een lostraprondje en om zondag op eigen gelegenheid een rondje te fietsen in de omgeving. Zo staat er een Gravelroute van vorige edities beschikbaar. Hier leent zicht de omgeving namelijk ook goed voor!
Klik op één van de bovenstaande routes voor meer informatie.

ECC

Het programma

Het event vindt plaats in het weekend van vrijdag 15 tot maandag 18 september 2023. Om alvast een idee te krijgen hoe je weekend eruit gaat zien, zie je hieronder het programma. 


Vrijdag
 • Vanaf 16:00 – Inchecken en naar je cottage. 16:15 – Verken alvast de omgeving door een lostraprondje te fietsen van circa 50 km (op eigen gelegenheid).
 • 18:00 – Terug op het park en vrije tijd.
 • 20:00 tot 22:00 – Ga dineren in één van onze restaurants bij de Market Dome (niet inbegrepen, is op eigen gelegenheid).

Zaterdag
 • 07:00 tot 08:30 – Ontbijt (inbegrepen)
 • 08:30 tot 11:00 – Vertrek van de wielertocht in etappes (de tijd is afhankelijk van het aantal kilometer wat je gaat fietsen).
 • 16:00 tot 18:00 – Finish met een hapje en drankje in de Biergarten. 

Zondag
 • 08:00 tot 10:30 – Ontbijt (niet inbegrepen, is op eigen gelegenheid)
 • Mogelijkheid tot vrij fietsen in de prachtige omgeving van de Eifel! Gebruik een andere route of kies bijvoorbeeld voor de Gravelride.

Maandag
 • Voor 10:00 – Spullen inpakken en uitchecken. Eerder uitchecken is uiteraard ook mogelijk! Wij bieden een arrangement o.b.v. 3 nachten, maar sommige deelnemers kiezen ervoor om bijv. zondag avond al te vertrekken. 


*Het programma kan onderhevig zijn aan kleine wijzigingen! 

Reisgezelschap

Als hoofdboeker moet je minstens 21 jaar zijn.

 • 55-plusser

  (55 jaar en ouder)

  -+
 • Volwassenen

  (13-54 jaar)

  -+
 • Kinderen

  (0-12 jaar)

  -+
  Vul de leeftijd van de kinderen in.
 • Huisdieren In de meeste accommodaties zijn maximaal twee huisdieren toegestaan. Om de cottage schoon te houden, rekenen we voor een hond of kat extra servicekosten.

  (extra servicekosten)

  -+
 • Verder

0 resultaat

*Boek minimaal 2 maanden van tevoren en ontvang maar liefst 20% korting voor families of groepen met minstens één kind jonger dan 13 jaar of één persoon van 55 jaar of ouder. De Familie- of 55+ korting is niet geldig tijdens schoolvakanties en verlengde weekenden.

Op boekingen voor Villages Nature® Paris ontvang je maximaal 10% Familie- of 55+ Korting, indien je in het gezelschap reist van iemand ouder dan 55 jaar of met minstens één kind jonger dan 6 jaar. De boeking moet minstens 60 dagen voor aankomst gemaakt zijn.

Familie- of 55+ korting is niet geldig voor alle cottagetypes, lees hiervoor aandachtig de actievoorwaarden.

Geen aanbiedingen beschikbaar

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert

  .

  Bekijk de actievoorwaarden
  €25 extra korting
  Vul een geldig e-mailadres in: naam@voorbeeld.nl
  Ik schrijf me in!