Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

Entertainment & Shops: De Market Dome, ontspanning voor jong & oud

Ook na zonsondergang gaat het vakantieplezier door in de tropische Market Dome. Het meest onderhoudende entertainment staat op het programma, zoals de Family Quiz Night of de Show Night. 

Flaneren langs de etalages van kledingwinkels of likkebaarden bij de koeling van de supermarkt? In de Market Dome is het in elke winkel genieten. Van de Fashion Store en souvenirwinkel tot de handige supermarkt en warme bakker. Alles is in de buurt.

Honger van al dat shoppen en plezier? Klik hier voor een overzicht van al de Eten & Drinken mogelijkheden bij Center Parcs.

* Alleen beschikbaar op parken met 4 of 5 Birdies.
Boek nu
House of Games/ Gametown

House of Games/ Gametown

Racen in een race simulator, flipperen en real life spellen. Game Town / House of Games is dé plek waar je opgaat in de wereld van games. Daag jouw familie uit in één van de vele multiplayer games of werk samen om het spel te verslaan. 
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.