De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Aqualagon

Ontdek onze reusachtige glijbanen (Rocket, Crater, Tube, Lifter...), geniet van de grote lagunes in de buitenlucht die het hele jaar door tot 30°C verwarmd worden, geniet met het gezin in het golfslagbad, de jaccuzi's, de speeltuinen voor kinderen en baby's en beleef een moment van ontspanning in de Deep Nature Spa®. En nog meer dan 15 andere activiteiten...

Gigantische glijbanen

Roetsj met het hele gezin van de 7 gigantische glijbanen van het Aqualagon: Rocket, Crater, Lifter, Body Experience, Tube, Liaison slide en Racer. Sensatie voor jong en oud gegarandeerd!

Grote lagunes in de buitenlucht

Laat je meevoeren door het water van de openlucht lagune, dat op natuurlijke wijze tot meer dan 30ºC wordt verwarmd. Geniet zo zelfs midden in de winter van het fantastische uitzicht op het meer en de promenade!

Golfzwembad, bubbelbaden en kinderspeeltuinen

Geniet in het hartje van het Aqualagon van ons golfslagbad, bubbelbaden, de avonturenrivier en nog vele andere waterattracties. Dankzij de speciaal voor kinderen ingerichte plekken deel je hier onvergetelijke momenten met het hele gezin.

Deep Nature Spa

Beleef een moment van absolute ontspanning in de Deep Nature Spa. De verschillende behandelingen zoals een gezichtsbehandeling of een op maat gemaakte massage zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Activiteiten: Aqualagon

Villages Nature® Paris - Je boeking

 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende