Aqualagon

Water, water en nog eens water! Glijbanen, golfslagbad, jacuzzi's, een buitenlagune die het hele jaar door op natuurlijke wijze tot 30° verwarmd wordt: dat en nog veel meer staat je te wachten in het Aqualagon. Open elke dag van 10:00 tot 20:45.

Warmwaterbaden

Lekker luieren in de jacuzzi's en dobberen in het water van de buitenlagune dat op natuurlijke wijze wordt verwarmd tot 30°. Zelfs midden in de winter kun je van het fantastische uitzicht over het meer en de Lakeside Promenade genieten!

Waterspelletjes

Golfslagbad, wildwaterrivier, Water Playhouse, badjes voor de allerkleinsten... Een 'overvloed' aan wateractiviteiten! In de zomer kun je in het meer/natuurzwembad zwemmen en genieten van het strand en de activiteiten daaromheen.

Ontspannende waterbaden

Wil je écht helemaal ontspannen? Maak dan gebruik van onze spa en probeer ook eens de ruimte met ligstoelen en onze gezellige relaxomgeving aan het water, om helemaal tot rust te komen.

Duizelingwekkende wateravonturen

Voor de dappersten: probeer alle 7 reuzenglijbanen van het Aqualagon uit, alleen of met het gezin! En na de grote plons daag je natuurlijk je vrienden uit: wie klimt het hoogste op de klimmuur en wie valt als laatste in het water?

Activiteiten: Aqualagon

Villages Nature® Paris - Je boeking

 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende