De mooiste parken voor een mindervaliden vakantie

Iedereen moet kunnen genieten van een onbezorgde vakantie. Ook als je mindervalide bent. Daarom hebben we speciale mindervaliden bungalows, om heerlijk te ontspannen tijdens een weekend of midweek. Met brede deuren, makkelijke douches en een aangepast interieur. En natuurlijk ga je gewoon samen naar de Aqua Mundo of uit eten. Want genieten van elkaars gezelschap, dat staat voorop!

Boek een vakantie voor mindervaliden in De Eemhof, Park Zandvoort, Port Zélande, Erperheide (B), de Duitse parken m.u.v. Park Eifel en alle Franse parken. Wil je informatie over aanpassingen of de mogelijkheden in een specifiek park? Bel ons op 010 798 0980!

Aangepaste keuken in een mindervaliden cottage in De Eemhof

Rolstoelvriendelijke vakantiehuizen

In veel van onze vakantieparken in Nederland en het buitenland vind je mindervaliden bungalows. De vakantiehuizen zijn rolstoelvriendelijk vanwege de aangepaste badkamer, keuken en de brede gangen en deuren.

Wil je dichtbij de centrale faciliteiten verblijven? Geef de ligging van de mindervaliden bungalow aan terwijl je je reis boekt. 


Dit zijn onze te boeken* mindervaliden bungalows:


Op vakantie naar Frankrijk en verblijven in een mindervaliden bungalow? Terwijl je boekt geef je tijdens de stap ‘voorkeursligging’ de voorkeur voor een mindervaliden bungalow. 

*Neem contact op met ons op 010 798 0980 en vraag naar de mogelijkheden. 

Rolstoeltoegankelijk zwembad Aqua Mundo tijdens jouw mindervaliden vakantie

Faciliteiten voor een mindervaliden vakantie

Center Parcs vindt het belangrijk dat ook mindervaliden zorgeloos kunnen genieten van een vakantie. Dus zijn onze faciliteiten rolstoelvriendelijk waar het maar kan. 

  • Onze parken liggen midden in de natuur. Maar we zorgen er wel voor dat de wegen en paden in het park goed toegankelijk zijn voor rolstoelen. 
  • Lekker zwemmen met z’n allen? Tuurlijk! Subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo is ook toegankelijk voor mindervaliden (maar een rolstoelglijbaan moeten we nog uitvinden…)
  • Ook in de restaurants in de Market Dome en de wc’s heb je met een rolstoel alle ruimte. Iedereen is welkom! 


Wil je informatie over aanpassingen in een specifiek park? Bel ons op 010 798 0980