€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Een dagje Center Parcs: elk seizoen beleef je anders!

Wist je dat onze parken er elk seizoen anders uitzien? De perfecte gelegenheid om in het midden van de natuur te genieten van de activiteiten en belevenissen van het moment. Hieronder vind je een overzicht van wat er allemaal te beleven valt - het moeilijkste zal zijn om te kiezen!
Lente

Bloei op in de natuur

 • Kom ontspannen bij de Spring Hotspot en volg natuurgerichte workshops, ontdek handgemaakte producten en unieke creaties op de Lente Markt. Kom schaterlachen om de leukste films bij de Lente Bioscoop en bewonder de prachtige decoraties en bloemen in het park. 
 • Laat je creatieve kant zien: Maak je eigen Mini Boerderij of Bijenhotel. Of probeer raadsels op te lossen tijdens de Lente Speurtocht in het park. 
 • Een dag minder goed weer? Leef je uit op de glijbanen in de Aqua Mundo of in onze BALUBA indoor speelwerelden. Er is voor ieder wat wils!
Zomer

Zet de tijd stil deze zomer

 • Geniet van de Summer Hotspot. Een fris zomers drankje en lekkere snacks van de Beach Bar, zwoele beats op de achtergrond en loungen met je gezin of vrienden op een zitzak bij de Summer Hotspot. Kom schaterlachen om de leukste films bij de Zomer Bioscoop of daag elkaar uit en geniet van XXL games. 
 • Ontspanning in het midden van de natuur. Onze parken liggen midden in de natuur met meren en mooie wandel-en fietsroutes dichtbij. Ga picknicken in het bos en wie weet spot je wel wilde dieren. 
 • Creëer mooie momenten met je dierbaren. Geniet van onbeperkte toegang tot ons zwemparadijs Aqua Mundo maar er zijn nog veel meer belevenissen, zoals onze minigolf, paintball, High Adventure parcours, klimmen, kanoën, tennis... Je zult zeker een activiteit vinden die je leuk vindt!
Herfst

Voel de echte herfst

 • Beleef volop de pracht van de herfst. De herfst is het ideale moment om tot rust te komen, nieuwe energie op te doen en je ogen uit te kijken. In de herfst verandert de natuur in een kleurrijke omgeving. Huur fietsen om de omgeving te gaan verkennen en zie de kids genieten als ze in de natuur hun eigen jeep besturen tijdens Kids Jeeps. 
 • Opwarmen in de Aqua Mundo. In de herfst houd je in zwemparadijs Aqua Mundo het warme gevoel van de zomer nog wat langer vast. Je zwemt namelijk tussen echte palmbomen en volop waterpret gegarandeerd voor alle leeftijden. 
 • Halloween, een griezelig familiefeest. De duisternis valt vroeg in… De lampionnen gaan aan en de meest griezelige activiteiten komen tevoorschijn in de vakantieparken. Van knutselactiviteiten voor het hele gezin tot de leukste Halloween-activiteiten voor jonge kinderen. 
Winter

Voel de warmte van de winter

 • Laat je verrassen door de schoonheid van de winter. Schoenen aan, jas aan en sjaal om. Maak samen verfrissende wandelingen in een magisch winterlandschap. Ook in de winter zal een fijne wandeling of fietstocht je goed doen. 
 • De feestdagen zijn voor velen een van de gezelligste dagen van het jaar. Ga voor een feestelijk culinair arrangement in een van onze restaurants en laat je in de watten leggen. De kerstversiering zal zeker ook niet ontbreken. 
 • Op de koude dagen kun je heerlijk opwarmen bij het kampvuur. Het is de ideale plek om samen van de winter te genieten: fotospot, drankjes, winterse activiteiten en marshmallows roosteren. Overal is aan gedacht!