€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Onze selectie van de beste vakantiebestemmingen in Nederland

Nederland vakantieland! Hoe klein ook op de wereldkaart, het land is groot in variatie van bestemmingen, en altijd voor iedereen wat wils. Van heuvelachtig Limburg tot waterrijk Friesland, van ziltig Zeeland tot duinrijk Holland, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bossen, strand, duinen, unieke vergezichten, gezellige steden en pittoreske dorpen; dat is Nederland in een notendop. Weer of geen weer, met een gematigd zeeklimaat blijft het in Nederland soms een beetje spannend, zodat je ter plekke kunt beslissen lekker buiten of gezellig binnen de leukste dingen te ondernemen. 

Een keuze uit 10 unieke plekken in Nederland

Amsterdam
Amsterdam
De hoofdstad is natuurlijk niet te missen; een rondvaart door de grachten, gezellig winkelen rond de Dam of in de Jordaan en voor jong en oud is er altijd een museum te kiezen. Plan vooraf je bezoek of laat je juist verrassen. Zoals Amsterdammers zeggen, het is net een dorp, je bent zo van oost naar west of van zuid naar noord met op iedere hoek wel iets te zien of te beleven.
Waterland Noord-Holland
Waterland is een gemeente net boven Amsterdam, die bestaat uit pittoreske dorpen, kleine en grote waterwegen en uitgestrekte weilanden. Voor iedere leeftijd is er wat te doen. Een zeiltocht met een groep over het IJsselmeer, gezellig met het gezin naar het pittoreske Marken of romantisch een visje eten op de beroemde dijk van Volendam. Ook met de bus vanaf Centraal Station Amsterdam is Waterland een heerlijke bestemming om te ontdekken.
Flevoland
Flevoland
De jongste provincie van Nederland! Ideaal voor de watersportliefhebber, en altijd iets te doen voor jong en oud. Hier vind je natuur en water langs stranden en grasweides, heerlijke fietspaden langs de dijken en spannende avontuurparken rond Lelystad en Almere. Flevoland is een bestemming waar de wind en het water je het gevoel geven hoe weids en rijk Nederland is aan ruimte en rust.
Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen in Brabant
Op avontuur in de duinen midden in Brabant! als je even tussen je wimpers gluurt waan je je helemaal in de woestijn. Hier vind je geen kamelen maar wel dassen, reeën en roofvogels. Het is het grootste stuifzandgebied van West-Europa. Naast uitgestippelde wandelroutes kun je er ook mountainbiken of paardrijden en er is altijd wel een pannenkoekenhuis in de buurt.
Limburg
Limburg
Glooiende heuvels en prachtige vergezichten sieren het Limburgse land. Hier is gezelligheid troef in het meest on-Nederlandse stukje Nederland. Een beetje bestemming België, een beetje Duitsland. Van gezelligheid in de steden en dorpen of lekker buiten in de natuur. En in Limburg hoort eten en drinken tot belangrijk cultureel erfgoed. Van knusse terrasjes met het gezin tot een romantisch samenzijn in toprestaurants. En genoeg keuze uit een bezoek aan brouwerijen of wijndomeinen. Limburg heeft voor ieder wat wils.
Noord-Holland strandgebied
Noord-Holland strandgebied
Van Zandvoort tot Den Helder, dat is wel 80 km heerlijk strand en prachtige duinen. Hier kun je naar hartenlust kiezen tussen kleine plaatsen als Schoorl, Egmond aan zee of Bergen, of ga je voor het stoere IJmuiden waar scheepvaart af en aan vaart? En wil je een keer met de trein, dan is hip Zandvoort makkelijk te bereiken vanaf Amsterdam. Maak eventueel een tussenstop in charmante stad Haarlem waar je gezellig een terrasje kunt pakken, fijn kunt winkelen en met genoeg keuze om heerlijk een hapje te eten.
Zuid-Holland strandgebied
Oh oh Den Haag, mooie stad achter de duinen, en aan het strand. In combinatie met Scheveningen een heerlijke bestemming voor een dagje uit. Van chique winkelen rond Paleis Noordeinde of met het gezin naar Madurodam om daarna in Scheveningen uit te waaien, op de beroemde boulevard is altijd wat te doen. Meer zin in natuur, dan is natuurgebied Meijendel bij Wassenaar perfect om te fietsen of te wandelen. En een bezoekje aan Noordwijk of Katwijk is ideaal te combineren, vooral als de bollenvelden in bloei staan.
Zilt Zeeland
Zilt Zeeland
Zeeland, land van zee en boter. Hier zijn de stranden zo eindeloos dat je je uren kunt verliezen met wandelen, watersport en strandplezier. Om daarna te proeven van boterbabbelaars en bolussen voor de zoetekauw of oesters en mosselen voor de zeevruchten liefhebber. Iedere stad of dorp heeft wel iets speciaals in kunst of cultuur, dus pak de fiets en laat je verrassen door dit unieke zilte land.
Waterland Friesland
Friesland, land van meren en de Elfstedentocht. Die zullen we misschien niet zo snel meer kunnen schaatsen, maar we kunnen hem nog wel wandelend, fietsend of varend afleggen. De Friezen kunnen je er alles over vertellen. Hier is vakantie of een dagje uit verbonden met het water, overal zie je zeilen en schepen door het landschap gaan. In iedere stad en dorp vind je wel iets van de rijke geschiedenis aan taal en erfgoed.
Drenthe
Met maar liefst drie Nationale Parken kan het stoere Drenthe nooit stuk. Van het grootste natte heidegebied in het Dwingelderveld waar je tijdens het wandelen schaapskuddes kunt bezoeken tot het bosrijke Drents-Friese Wold waar zandpaden je uitnodigen om te mountainbiken, of fietspaden om rustig van de natuur te genieten. Volg de Drentsche Aa langs 21 knusse dorpjes en bezoek enkele bekende Drentse hunebedden. Jong en oud, gezin of groep, in Drenthe ben je er echt even helemaal uit.