€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Actieve vakantie in Nederland bij Center Parcs

Je kunt heerlijk vakantie vieren in Nederland, zeker als je een actieve vakantie zoekt maar ook als je wilt ontspannen. Wandelen, fietsen of sporten kan zowel aan zee of in het bos en op het water! Center Parcs biedt deze locaties, en vele activiteiten in de parken zelf. Denk aan stand-up paddle in watergebieden, mountainbiken...

Waarom kiezen voor Center Parcs voor jouw actieve vakantie?

Onze cottages zijn geplaatst in de perfecte omgeving om van jouw favoriete bezigheid te genieten, in de duinen, in het bos, aan een meer of zelfs in de heuvels:

  • • Park Zandvoort en Port-Zélande: strand en duinen;
  • • Het Heijderbos en Het Meerdal: bos;
  • • De Eemhof, De Huttenheugte, De Kempervennen, Parc Sandur: water (meer);
  • • Limburgse Peel: heuvels.

Onze parken zijn altijd een prima uitgangspunt voor wandelingen of fietstochten.

De parken zelf zijn voorzien van het zwemparadijs Aqua Mundo, met glijbanen of wildwaterbanen, je kunt er zo sportief of zo relaxed zijn als je zelf maar wilt. 

Na een actieve dag buiten kun je heerlijk genieten van onze familierestaurants, of je maaltijd in je cottage laten leveren.

Center Parcs voor een actieve vakantie met het hele gezin

Het Heijderbos
Het Heijderbos: actieve vakantie in de Maasduinen
Het Heijderbos
 ligt op slechts 15 km van De Maasduinen, met de langste rivierduingordel van Nederland, om te wandelen, fietsen, mountainbiken, paardrijden... in duinen, bij water, over hei en door bossen.  Met 17 wandelroutes en mountainbikeroutes van 16 tot 28km. 

In Het Heijderbos ontdek je de Jungle Dome: 250 soorten exotische planten en meer dan 40 diersoorten. Wandel hier over touwbruggen, langs watervallen. Natuurlijk is er ook het zwemparadijs Aqua Mundo. Na de inspanning ga je naar wellness center Arovite voor ontspannende massages. 

Logeer hier in een Avontuur Cottage. De woonkamer is een woestijn met sterrenhemel, de slaapkamer een jungle…
De Eemhof: actieve vakantie op of aan het Eemmeer
In De Eemhof aan het Eemmeer geniet je van watersporten zoals surfen of wakeboarden, of je maakt een lange wandel- of fietstocht over de Eemmeerdijk, de Stichtse Brug of langs stranden.

In het park geniet je van de mediterrane sfeer in de Market Square, van het zwemparadijs Aqua Mundo met Turbo Twister of de Duo Racer Slide, van de bowlingbaan en nog veel meer. 

Alle cottages zijn vernieuwd. Kies ook eens voor een woonboot, een avontuur- of een wellness cottage.
Port Zélande
Port Zélande: actief in en rond het water
Port Zélande ligt aan een zoutwatermeer, het Grevelingenmeer. Wandelroutes brengen je hier over de dijk, langs de vuurtoren en over de zandplaat. Zeeland heeft echter ook schitterende fietsroutes. Op het meer en aan zee kun je alle water- en strandactiviteiten doen. 

In het park geniet je van zwemparadijs Aqua Mundo, een outdoor waterpark en activiteiten voor het hele gezin.  In Port-Zélande kun je 6-persoons Lodgetenten, gemaakt van natuurlijke materialen, huren. Of een cottage.
Het Meerdal: actief genieten van De Groote Peel
Het Meerdal
 is gelegen op nog geen 30 km van De Groote Peel. Hier loop je bijv. 15km over heide en zandgrond, tussen meren, vennen en plassen, zonder autowegen of hoogspanningskabels tegen te komen. Er zijn ook fiets- en mountainbikeroutes, ruiterroutes en rolstoelroutes. Hier kun je ook de Vossenberg vesting bezichtigen. 

Paardenliefhebbers huren een pony cottage, waar je kind een pony kan verzorgen. In het park geniet je van vissen, papegaaien en watervogels in de Market Dome en natuurlijk van het zwemparadijs Aqua Mundo met wildwaterrivier, glijbanen en golfbad
De Huttenheugte
De Huttenheugte: actieve vakantie in Drenthe
De Huttenheugte
 ligt op 39 km van Dwingelderveld, nat heidegebied met plassen en vennetjes, bos en stuifzand. Drenthe telt meer dan 140 wandel- en fietsroutes waarmee je soms afwijkt van de bekende paden en Drentse bijzonderheden ontdekt: de Aa, hunebedden, heide... 

In deze Drentse natuur kun je in het park een Wonders of Nature-cottage huren, met mammoetbomen in de slaapkamer en een onderwaterwereld badkamer.

Ook in het park zijn er volop activiteiten: het zwemparadijs Aqua Mundo, muurklimmen, watersporten en er zijn meer dan genoeg activiteiten voor kinderen.
De Kempervennen: Actieve vakantie in Noord-Brabant
De Kempervennen
 ligt op slechts 25 km van het (in het donker) lichtgevende fietspad Van Gogh-Roosegaarde. Hier koppel je sportief fietsen aan moderne en traditionele kunst. 

Het park biedt met het zwemparadijs Aqua Mundo, inclusief Aqua Racer Slide en Aqualoop, en de Market Dome de volledige Center Parcs beleving. De Kempervennen heeft met twee meren voor wateractiviteiten alles voor sportieve vakanties. Het Montana Snow Center ligt op 1 km afstand, voor wintersport het hele jaar door. 

Huur een woonboot, een wellness cottage of een Avontuur cottage, allemaal gerenoveerd.
Limburgse Peel
Limburgse Peel: actief van de natuur genieten
Vanuit park Limburgse Peel kun je fantastisch lopen en fietsen door het unieke landschap van de Groote Peel, een 46 km lange fietsroute neemt je mee eromheen. Schitterende tochten door Limburg en Noord-Brabant. 

Dit vakantiepark is gezellig en kleinschalig maar evengoed boordevol activiteiten voor jong en oud. Ook hier is er het zwemparadijs Aqua Mundo met de waterglijbanen. Een dag geen zin om te lopen of te fietsen?  Maak dan een huifkartocht over de Peel! Of breng een bezoek Toverland (9 km).
Parc Sandur: actieve vakantie in de Drentse natuur
Parc Sandur
 is heerlijk rustig gelegen in het mooie Drentse landschap, perfect voor wandelingen en fietstochten. Fiets eens naar een hunebed! Vanaf de patio van je cottage geniet je van een schitterend meer. 

In het park vind je een compacte Aqua Mundo, naast het park een 9-holesgolfbaan. Er zijn diverse sportieve activiteiten voor kinderen en ouders, familierestaurants, alles voor lekker bezig zijn in de natuur.
Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert