€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

Voorwaarden recreatie-voucher

• De recreatie-voucher is een jaar geldig vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking. Dit betekent dat u binnen 12 maanden na uw oorspronkelijke aankomstdatum een nieuw verblijf dient te hebben geboekt. Uw uiterlijke nieuwe aankomstdatum is afhankelijk van uw originele boeking:
- voor boekingen met aankomsten tot en met september 2020, geldt een maximale nieuwe aankomstdatum van 30 september 2021
- voor boekingen met aankomsten vanaf oktober 2020, geldt een maximale nieuwe aankomstdatum van 31 december 2021


• De nieuwe boeking (datum en/of park) is op basis van beschikbaarheid.

• Als de nieuwe boeking duurder is, wordt het prijsverschil aan u de gast in rekening gebracht.

• Als de nieuwe boeking goedkoper is, blijft de resterende waarde op uw recreatie-voucher staan (een jaar geldig vanaf de aankomstdatum van uw oorspronkelijke boeking). Indien uw recreatie-voucher na afloop van de geldigheidsduur nog een waarde bevat, nemen wij contact met u op om deze waarde binnen een maand na afloop van de geldigheidsduur op een door u aangegeven bankrekening over te maken.

• De recreatie-voucher is niet overdraagbaar aan derden, kan niet worden ingewisseld voor geld en kan niet worden uitgegeven op een park.

• U gebruikt de recreatie-voucher als betalingsmethode tijdens het maken van een nieuwe boeking op onze website.

• De waarde van de recreatie-voucher is gelijk aan de hoogte van het door u reeds betaalde en door Center Parcs ontvangen bedrag voor uw oorspronkelijke boeking, inclusief de eventueel betaalde reserveringskosten en biedt geen aanspraak op eenzelfde of vergelijkbare prestatie als die met de oorspronkelijke boeking gemoeid was.

• Indien u bij uw oorspronkelijke reservering een verzekering had afgesloten via Center Parcs, ontvangt u een recreatie-voucher voor het totale bedrag van de boeking inclusief de kosten van de verzekeringspremie. 

• Alle andere voorwaarden van de Algemene Voorwaarden blijven van toepassing op de boeking.

• Bovengenoemde voorwaarden zijn in overeenstemming met de door HISWA-RECRON ontwikkelde recreatie-voucher en zijn tot stand gekomen na afstemming met de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Voor meer informatie over de recreatie-voucher verwijzen wij u naar de website van de branchevereniging HISWA RECRON. Aanpassing van deze regeling kan plaatsvinden ingeval dat Center Parcs/HISWA RECRON dit nodig acht en/of de overheid haar maatregelen langer laat voortduren.