Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Mijn eigen Pony in De Vossemeren

De droom van elk meisje: haar eigen pony. Bij Center Parcs kan het voor even. Uw dochter mag 'm verzorgen en natuurlijk een stukje rijden.
Nieuw

Mijn eigen Pony

NIEUW!

Meisjes (en jongens) van 6 tot 12 jaar kunnen zelf ervaren hoe het is om voor een pony te zorgen. Ze leren wat hij eet en hoe hij verzorgd moet worden. En ze kunnen de pony zelfs nog mooier maken met geborstelde manen en staart, en vlechten en gekleurde elastiekjes in z'n haren. Dan zadelen de kids de pony's op en maken ze een rondje over de Kinderboerderij en door het park.

Extra's

Er is deskundige begeleiding bij de Kinderboerderij. Omgaan met de dieren blijft echter op eigen risico en onder begeleiding van de ouders.

Op het park:

Ja

Prijs:

Informeer op het park

Leeftijd:

Vanaf 6 t/m 12 jaar.

Betaalbaar met ActiviteitenCadeau:

Nee

Boekbaar via Mijn Center Parcs:

Ja

De Vossemeren - Uw boeking

Top of the page
Zoeken
 

Ontdek alle parken

Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.