Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Vissen in Parc Sandur

Parc Sandur is een topbestemming voor een vakantie aan het water. Op en rondom De Grote Rietplas is alles voorzien voor vissers.
Inbegrepen

Vissen

De Grote Rietplas biedt een uitgebreid visbestand dat op een natuurlijke manier tot stand gekomen. Het schone en rijke viswater biedt onder meer winde, karper, voorn, brasem, snoek en snoekbaars en is mooi in balans. Er zijn diverse goede visspots aan De Grote Rietplas.

Extra's

Verschillende visartikelen (waaronder maden) te koop aan de receptie.

Op het park:

Ja

Prijs:

Gratis

Leeftijd:

Vanaf 8 jaar.

Betaalbaar met ActiviteitenCadeau:

Nee

Boekbaar via Mijn Center Parcs:

Nee

Parc Sandur - Uw boeking

Top of the page
Zoeken
 

Ontdek alle parken

Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.