Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Parc Sandur

Parc Sandur

Nederland, Drenthe, Emmen
Plattegrond

Parc Sandur - Restaurants & Shops

In ons Parc Centrum geniet je van 4 restaurants onder de palmen: Italiaans, grilgerechten, snacks en regionale specialiteiten à la carte. Bij de grote PLUS-supermarkt kun je al je boodschappen doen en je kunt ook je ontbijt laten bezorgen.

Restaurants

Babyvoedingsfaciliteiten Parc Sandur

Babyvoedingsfaciliteiten

In Parc Centrum en in alle restaurants zijn er Babyvoedingsfaciliteiten. Gemakkelijk herkenbaar, altijd in de buurt en gratis te gebruiken. Je vindt er gratis potjes babyvoeding, een magnetron en een flessenwarmer. Dat is pas een zorgeloze vakantie met jouw baby.

Beach House Parc Sandur

Beach House

Beach House is ons à la carte restaurant. Je kunt hier terecht voor een kopje koffie, de lunch, borrel en het diner. Wij bieden een uitgebreide en gevarieerde menukaart. 's Zomers zit je er heerlijk op het terras aan de haven. Ook voor kinderen is Beach House erg geschikt met een speciaal kindermenu en een leuke speelhoek!

Nieuw
Central Garden Parc Sandur

Central Garden

In Central Garden, het middelpunt van het Parc Centrum, kun je terecht voor een heerlijke kop koffie met een gebakje, een lunch of een borrel. Terwijl jij geniet van een hapje en een drankje, komen ook het entertainment en diverse kinderactiviteiten voorbij!

Nieuw
The Grill Company Parc Sandur

The Grill Company

In The Grill Company ben je zelf de chef! Iedere tafel heeft een ingebouwde barbecue, waar je lekker op kunt grillen. We hebben een ruime keuze en alles is 100% vers, natuurlijk en lekker. Laat je ook verrassen door ons originele concept: een heerlijk diner of ontbijtje.

Snack & Go Parc Sandur

Snack & Go

Zin in een lekkere snack? Dan kan je terecht in de snackbar. Wij bieden een heel uitgebreide keuze: Frieten, Snacks, Broodjes en menu's, Kindermenu's met verrassing, Frisdranken en milkshakes, Softijs en verpakt ijs. Je kunt gezellig eten aan één van de zitjes bij de snackbar of het café maar ook kunnen snacks, broodjes en menu's meegenomen worden.

Cottage Delivery Service

Breakfast Delivery

Breakfast Delivery

Heerlijk in je accommodatie ontbijten met broodjes? Maak het jezelf gemakkelijk en bestel een compleet Lazy Breakfast met broodjes, hartig en zoet beleg, eitjes en sinaasappelsap. Samen te boeken met je accommodatie of ter plaatse te bestellen in de supermarkt.

Boodschappen bezorgservice

Boodschappen bezorgservice

Bestel gemakkelijk jouw boodschappen, voor en tijdens het verblijf, online op www.demarktvansandur.nl en laat deze in je cottage bezorgen. Van een uitgebreid ontbijt en boodschappen tot heerlijke maaltijden.

Supermarkt

Supermarkt

Supermarkt

Jouw boodschappen kun je halen in de supermarkt. Groenten en fruit, versmarkt, alle soorten vlees, conserven en nog meer. Je vindt alles wat je graag eet op wandelafstand van jouw cottage.