€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

4 fietsroutes in de buurt van Center Parcs Park De Haan (B)

Natuur - Laatst gewijzigd op 18 Jun. 2020

4 fietsroutes in de buurt van Center Parcs Park De Haan (B)

Het nieuwe Center Parcs Park De Haan is de perfecte uitvalsbasis voor leuke fietstochten langs de kust en door de polders. Geniet met de hele familie van de mooie omgeving en ontdek de authentieke dorpjes. Wij hebben voor jou de leukste fietsroutes in de buurt van Park De Haan (B) geselecteerd, zodat jij alleen nog op je fiets hoeft te stappen en te genieten van het uitzicht!

1. Ontdek de polders en het platteland met de Oude Dijkenfietsroute

Via de Oude Dijkenfietsroute geniet je al fietsend van de polders en het platteland ten Oosten van Oostende. Op de kanaaloevers en oude zeedijken heb je prachtig uitzicht over het vlakke landschap. De fietsroute vertrekt vanuit De Haan. Ontdek onderweg de vele leuke ambachtsadresjes in Stalhille en rust even uit in Vlissegem, een van de oudste (polder)dorpen aan de kust.

Lengte: 43 kilometer

Startpunt: Aan de toeristische dienst van De Haan (Tramstation, Tramlijn-Oost, 8420 De Haan) op 2,7 kilometer afstand van Center Parcs Park De Haan (B)

Bewegwijzering: Volg de zeshoekige bordjes

GPS-file of kaart:https://bit.ly/2pc5ONC

 

2. Geniet van Belle époque en natuur tijdens een fietstocht in De Haan-Wenduine

Het pittoreske De Haan en het mooie Wenduine zijn het decor van deze fietstocht. Onderweg fiets je door De Consessie, een villawijk in belle époque stijl. Ook fiets je door de Duinbossen, die je ook wandelend kan ontdekken. Zin in een pauze? Stap af bij De Spioenkop en geniet van het uitzicht bij het witte paviljoentje op de tweede hoogste duin van de kust.

Lengte: 28 kilometer

Startpunt: Aan de toeristische dienst van De Haan (Tramstation, Tramlijn-Oost, 8420 De Haan) op 2,7 kilometer afstand van Center Parcs Park De Haan (B)

GPS-file of kaart:https://bit.ly/34NNF7V

 

3. Fietstocht voor de hele familie vanuit De Haan

Deze fietstocht vanuit De Haan is geschikt voor de hele familie. De tocht is 15 kilometer lang en komt langs de mooiste plekjes die De Haan-Wenduine je te bieden heeft. Fiets langs Natuurdomein d’Heye, door Klemskerke en maak zeker ook een tussenstop bij Parkdomein La Potinière. De kinderen lekker kunnen ravotten in de speeltuin en ouders kunnen even ontspannen op het terras. Je kijkt je ogen uit tijdens deze tocht. Erg geschikt voor kinderen dankzij de afstand en leuke bezienswaardigheden onderweg.

Lengte: 15 kilometer

Startpunt: Aan de toeristische dienst van De Haan (Tramstation, Tramlijn-Oost, 8420 De Haan) op 2,7 kilometer afstand van Center Parcs Park De Haan (B)

GPS-file of kaart:https://bit.ly/36WxEyj

 

4. Sportieve mountainbikeroute door De Haan

Liever zin in een sportief ritje op de mountainbike door de duinbossen en over het strand? Volg dan de mountainbike route door de Haan. De route is geschikt voor beginners, hoogtemeters zijn er niet maar langs de kust kan een flinke wind staan. Vanaf halverwege september tot eind mei kan je zelfs een stukje strand meepakken op een aangepaste route.

Lengte: 22,6 kilometer

Startpunt: Sport- en Recreatiecentrum Haneveld (Nieuwe Steenweg 7, 8420 De Haan) op 4 kilometer afstand van Center Parcs Park De Haan (B).

GPS-file of kaart:https://bit.ly/2NO1oET

 

Kan je ook niet wachten om zo’n leuke fietsroute door de omgeving van De Haan te doen? Boek dan nu jouw cottage bij het nieuwe Center Parcs Park De Haan (B)!

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert