Verblijfsdata
€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

Vakantiepark Chaumont

Wil je tijdens je volgende vakantie in Frankrijk graag samen met familie of vrienden naar een mooie, warme bestemming met betoverende natuur en cultuur? Op naar Chaumont in Sologne! Hier ben je ver weg van de dagelijkse stress, maar vlak bij de kastelen van de Loirevallei, waaronder het beroemde kasteel van Chambort, in een idyllische natuurlijke omgeving. Je vakantie in Chaumont-sur-Tharonne met je gezin of met vrienden zal gewoon als een sprookje voelen!  

 

Een vakantie in Les Hauts de Bruyères is de garantie voor een geslaagd verblijf in Frankrijk. Vervelen is er niet bij, want activiteiten zijn er in overvloed. In het hart van het park vind je natuurlijk het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo. Terwijl je kinderen zich uitleven op de vele glijbanen in het zwembad, zit jij heerlijk op het terras of in het bubbelbad. Ontspanning voor jong en oud!

 

Tijdens je vakantie met kinderen of vrienden in het Loiredal mag je de Experience Factory niet missen: een gigantische activiteitenhal in Chaumont-sur-Tharonne waar je de leukste dingen kunt doen met het hele gezin: bowling, tennis, badminton, squash en vele andere activiteiten, sportief en ontspannend.

 

Voor een week in de Loirestreek met je gezin, familie of vrienden heeft Center Parcs vakantiehuisjes midden in de natuur, met volop privacy. Comfort, Premium of VIP, er is voor elk wat wils en voor elk budget! Tijdens je vakantie in Chaumont-sur-Tharonne ben je echt even samen en heb je de tijd om samen met je dierbaren de batterij weer eens helemaal op te laden.  

 

Center Parcs Les Hauts de Bruyères in Chaumont-sur-Tharonne biedt de perfecte combinatie van actie, avontuur en ontspanning voor je vakantie in Sologne: na een dagje sport en avontuur is er niets beter dan een bezoek aan de Deep Nature® spa. In dit uitgestrekte wellness-centrum in vakantiepark Les Hauts de Bruyères in Chaumont-sur-Tharonne ontvangt een team van specialisten je om je te verwennen met  behandelingen en massages, aangepast aan jouw wensen en behoeften. Natuurlijk vind je ook sauna's en hammams in dit unieke wellness-complex. Kom genieten!

Reisgezelschap

Als hoofdboeker moet je minstens 21 jaar zijn.

 • 55-plusser

  (55 jaar en ouder)

  -+
 • Volwassenen

  (13-54 jaar)

  -+
 • Kinderen

  (0-12 jaar)

  -+
  Vul de leeftijd van de kinderen in.
 • Huisdieren In de meeste accommodaties zijn maximaal twee huisdieren toegestaan. Om de cottage schoon te houden, rekenen we voor een hond of kat extra servicekosten.

  (extra servicekosten)

  -+
 • Verder

1 resultaat

VOORWAARDEN GRATIS OMBOEKEN

Geldigheid van de aanbod
 • Het aanbod is geldig voor boekingen gemaakt via www.centerparcs.nl voor alle bestemmingen.
 • Het aanbod is geldig voor alle boekingen gemaakt via ons call center, www.centerparcs.nl of op onze parken in België, Nederland en Duitsland.

Betalingen voor aankomsten vanaf 1/10/2020 geldt: de normale betalingsvoorwaarden, zoals aangegeven in onze Algemene Voorwaarden

Boeking wijzigen
 • Je kunt het park, datum en/of cottage type aanpassen.
 • Je kunt jouw boeking 1 keer aanpassen, tot 21 dagen voor aankomst.
 • De aanpassing van park en/of aankomstdatum is onder voorbehoud van beschikbaarheid.
 • Afwijkend van de reguliere Algemene Voorwaarden zijn er geen administratieve kosten verbonden aan het wijzigen van de boeking.
 • Als de nieuwe boeking duurder is, wordt het prijsverschil aan u doorberekend.
 • Als de nieuwe boeking goedkoper is, ontvangt u de waarde van het prijsverschil in de vorm van een voucher.
 • Als je jouw boeking wilt wijzigen, verzoeken wij je contact op te nemen met het Customer Contact Center.
 • Deze actie is niet van toepassing op annulering of andere aanpassingen.
 • Let erop dat voor andere aanpassingen of annuleringen (waaronder een tweede verandering van dezelfde boeking en/of aanpassing waarbij het niet gaat om het park of datum), de Algemene Voorwaarden van kracht blijven voor uw boeking.


Extra omboekflexibiliteit tot 1 dag voor aankomst in geval van reisbeperkingen.
Wij bieden je flexibiliteit om jouw vakantie tot 1 dag voor aankomst om te boeken naar een andere periode of bestemming in geval van de volgende reisbeperkingen:

 • gesloten grens in het land van herkomst of land van bestemming;
 • reisbeperkingen vanuit de overheid van land van herkomst of land van bestemming;
 • Quarantaineverplichting bij aankomst op de bestemming en / of terugkeer gecombineerd met een negatief reisadvies van uw overheid.

Bovenstaande dient op de officiële website van de Nederlandse overheid of overheid van het land van bestemming te worden gecommuniceerd. Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaal je het verschil extra.

*Boek minimaal 2 maanden van tevoren met een aankomst t/m 20 juni 2024 en ontvang 20% korting voor families of groepen met minstens één kind jonger dan 13 jaar of één persoon van 55 jaar of ouder. De Familie- of 55+ korting is niet geldig tijdens schoolvakanties en verlengde weekenden.

Op boekingen voor Villages Nature® Paris ontvang je maximaal 10% Familie- of 55+ Korting, indien je in het gezelschap reist van iemand ouder dan 55 jaar of met minstens één kind jonger dan 6 jaar. De boeking moet minstens 60 dagen voor aankomst gemaakt zijn.

Familie- of 55+ korting is niet geldig voor alle cottagetypes, lees hiervoor aandachtig de actievoorwaarden.

Verfrissend waterplezier, Loire kastelen en de rust van het dichtbegroeide dennenbos

Reis door een regio die rijk is aan tradities en ontdek de kastelen van de Loire en de dennenbossen. Ontdek onze houten VIP-cottages met nieuw design voor maximaal 12 personen en de belangrijkste activiteiten van Center Parcs.

 • 126 Activiteiten
 • 4 Luxeniveaus
 • 3 Bijzondere accommodaties
Ontdek het park

Van 20 tot 22 mei (3 dagen - 2 nachten)

Vanaf  € 288

Prijs per verblijf

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert