€25 extra korting
+49 (0)7561 90 950
+49 (0)7561 90 950
Prijs van een internationaal gesprek

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

+49 (0)7561 90 950

Prijs van een internationaal gesprek

Maandag en vrijdag: 8:00u - 21:00u
Dinsdag t/m donderdag: 8:00u - 19:00u
Zaterdag en zondag: 8:00u - 17:30u

Park Allgäu - dagkaarten

Een dagje Center Parcs

Breng een onvergetelijke dag door in Park Allgäu – in het zwemparadijs Aqua Mundo, in de overdekte speelwereld BALUBA of maak gebruik van onze vele binnen-en buitenactiviteiten!
  • Tropisch zwemparadijs Aqua Mundo, met 6 verschillende grote glijbanen, een snorkelbad met vissen en een Water Playhouse voor kinderen. 
  • Doe geweldige ervaringen op met onze binnen-en buitenactiviteiten, zoals diverse klimparcoursen, boogschieten of onze Zip Line. 
  • Indoor speelparadijs BALUBA met glijbanen, klimtorens en een ballenbak met ballenkanon. 
  • Drie keer per week (dinsdag, donderdag, zaterdag) een regionale boerenmarkt van 9.00-14.00 uur met talrijke lekkernijen en regionale producten. 
  • Deep Nature Spa met heerlijke ontspanningsfaciliteiten, zoals een Infinity Pool en diverse sauna’s. 

Niet te missen

Aqua Mundo

Aqua Mundo

Waterpret in overvloed in het zwemparadijs: 5 adembenemende waterglijbanen, golfslagbad, snorkelbad en een Water Playhouse.
Amusement & winkels

Amusement & winkels

Geniet van de tropische sfeer en het gevarieerde animatieprogramma voor jong en oud. Bezoek ook onze winkels in de Market Dome. Shop & Smile biedt een ruime keuze aan kleding, cosmetica, speelgoed en decoratieve artikelen. In onze Allgäuer Lädle vindt je een ruime keuze aan producten uit de streek.
Deep Nature Spa

Deep Nature Spa

Ontspan een hele dag in onze Spa & Country Club met massages of in de sauna en geniet daarna van een heerlijke salade in het aangrenzende restaurant Auszeid Hüttn.
Restaurants

Restaurants

Eten, drinken, winkelen, flaneren en genieten van live entertainment. Onder de palmbomen van de Market Dome kun je kiezen uit verschillende restaurantconcepten. Geniet van ons uitgebreide ontbijtbuffet voordat je gaat zwemmen, dineer in Alpenblick tijdens een van onze liveshows of sluit de dag af in de biertuin van Sudstüble met uitzicht op het meer.
Kinderboerderij

Kinderboerderij

De kinderboerderij is de grootste in zijn soort in Duitsland. Hier kunnen de kleintjes ezels, konijnen en schapen aaien en vele andere dieren zoals kippen, geiten en cavia’s van dichtbij bekijken.
Binnen activiteiten

Binnen activiteiten

Zelfs als het slecht weer is, laten we je niet in de regen staan. Met onze binnenactiviteiten zoals bowling, interactieve minigolf, diverse kinderactiviteiten en nog veel meer, is er voor ieder wat wils.
Buitenactiviteiten

Buitenactiviteiten

Ga op ontdekking in het park. Wat dacht je van een Family Bike met het hele gezin? Waag je in de hoogte op ons hoge touwenparcours of bekijk onze Market Dome vanaf het water.
Kinderactiviteiten

Kinderactiviteiten

Alles is erop gericht om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen! Er is iets voor alle leeftijden: Orry & Friends, Wannabe activiteiten, kinderboerderij...
De regio

De regio

Wil je een mooie dag beleven en indrukken opdoen die je nooit meer zult vergeten? Wij hebben samenwerkingsverbanden met lokale bedrijven die unieke activiteiten aanbieden. Beleef ook een traditionele boerenmarkt op onze wekelijkse markt. Voor meer leuke excursiebestemmingen in de regio kun je terecht bij onze info balie.

Openingstijden

Handige info

Park Allgäu

Park Allgäu

Allgäuallee 40
88299 Leutkirch

+49 7561 90 950