Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Entertainment & Shops in Parc Sandur

Op zoek naar een leuke souvenir? Kom naar het vernieuwde, tropische Parc Centrum! 's Avonds is er live-entertainment los, voor de hele familie.

Entertainment

Amusement tot ’s avonds laat. Neem iets te drinken en geniet van het leukste en mooiste live-entertainment: een quiz met de hele familie of live muziekoptredens met geweldige muzikanten.

Shops

Van souvenirs tot boodschappen. Shoppen hoort bij vakantie. Van souvenirs voor vrienden en familie thuis tot vakantiespeelgoed voor de kids.

Parc Sandur - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.