€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Grote vakantiehuizen Nederland

Wil je er eens lekker op uit met de hele familie, heb je zin om je teamleden van de voetbalclub ook buiten het veld eens wat langer te zien of wil je een weekendje weg met vrienden en de kids? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een groepsaccommodatie waar jullie niet alleen allemaal kunnen slapen, maar ook samen kunnen eten, spelletjes doen, lekker zwemmen, misschien een bezoek aan een leuk plaatsje brengen en heerlijk met de hond (of zonder) kunnen wandelen. Bij Center Parcs vind je zeker een vakantiehuis dat aan al deze voorwaarden voldoet.

Onze bestemmingen

Vele soorten vakantiehuizen familie en vrienden

Geen groep is hetzelfde en daarom biedt Center Parcs in zijn parkeneen grote verscheidenheid aan groepsaccommodaties aan. Zo zijn er de Comfort Cottages, waar plek is voor maximaal tien personen, en die volop comfort bieden met de heerlijke bedden, mooie badkamers en volledig uitgeruste keuken, maar waar je vanaf jullie eigen terras ook heerlijk kunt genieten van de omliggende natuur.


Willen jullie het jezelf nog gemakkelijker maken, dan kun je kiezen voor een Premium Cottage. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt (dat scheelt als je met een grote groep bent héél wat werk), staat er een keukenpakket klaar en kan je heerlijk genieten van een kopje koffie uit het NESCAFÉ Dolce Gusto-apparaat. En deze cottages bieden ruimte voor grote groepen: tot maximaal twintig personen!

En als je je een echte VIP wilt voelen, ga dan voor de, jawel, VIP of Exclusive Cottage. Hier is werkelijk aan alles gedacht: van een privé sauna en bubbelbad tot elke dag verse broodjes geleverd bij je cottage en een prachtig ingerichte woonkamer met flatscreen-tv, soundsystem én open haard.

Voor grote groepen zijn er tevens appartementen beschikbaar. In De Eemhof, Port Zélande, Het Franse Villages Nature® Paris, het Belgische Erperheide en het Duitse Park Nordseeküste kun je met maximaal 12 personen terecht in deze accommodaties met vier luxeniveaus: van Premium tot Waterfrontsuite VIP. Het aanbod kan verschillen per park, dus kijk goed op de website wat de mogelijkheden zijn.
groot huis Noordzee
Grote vakantiehuizen op Park Zandvoort 

Dit park in Zuid-Holland ligt aan het strand van de Noordzee, in de buurt van de steden Haarlem en Amsterdam. Hier vind je Premium cottages en Vip cottages.

De Premium cottage is geschikt voor 4 tot 18 personen. Deze cottage heeft twee verdiepingen, met 9 slaapkamers en 5 badkamers, in twee slaapkamers is een extra TV. In de volledig ingerichte keuken staat een NESCAFÉ Dolce Gusto En nog veel meer.... 

De VIP cottage is geschikt voor 4 tot 10 personen. Deze luxueuze cottage van twee verdiepingen heeft 5 slaapkamers, met in 2 kamers een extra TV, en 3 badkamers. In de grootste badkamer is een tweepersoons whirlpool, een eigen sauna en een regendouche. De keuken is compleet ingericht en heeft een extra groot gasfornuis.

Zie meer
groot huis Drenthe 8 personen
Grote vakantiehuizen op Park Sandur
Dit park ligtmid den in de Drentse natuur, vlakbij de stad Emmen. Hier zijn Comfort cottages en VIP cottages.

De Comfort cottage is geschikt voor 4 tot 10 personen. In totaal zijn er 5 slaapkamers en 2 badkamers. In één slaapkamer is nog een extra TV. De keuken is volledig ingericht met een extra groot fornuis en er staat een Senseo-koffiezetapparaat.

De VIP cottage is geschikt voor 4 tot 12 personen. Deze luxueuze cottage van twee verdiepingen heeft 5 slaapkamers, met in 2 kamers een extra TV, en 3 badkamers. In de grootste badkamer is een tweepersoons whirlpool, een eigen sauna en een regendouche. De keuken is compleet ingericht en heeft een extra groot gasfornuis.

Zie meer
groot luxe huis voor 12 personen

Grote vakantiehuizen op Park De Huttenheugte 

Dit park in Drenthe ligt aan een groot meer, in een bosrijke omgeving. Hier staan vernieuwde VIP cottages, die geschikt zijn voor 2 tot 12 personen. Deze gelijkvloerse cottage heeft 6 vernieuwde slaapkamers en 3 badkamers. Eén van deze badkamers is extra groot en heeft een regendouche, sauna en bubbelbad. In twee slaapkamers staat nog een TV. In de vernieuwde, compleet ingerichte keuken staat niet alleen een filterkoffieapparaat ,maar ook een Dolce Gusto koffiezetapparaat.

Zie meer
badkamer vakantiehuis 10 personen
Grote vakantiehuizen op Park Het Heijderbos 
Dit vernieuwde park ligt in het noordelijkste puntje van Limburg, dichtbij de stad Nijmegen. In een bosrijke vallei liggen de vernieuwde Premium cottages die geschikt zijn voor 2 tot 10 personen. Deze gelijkvloerse cottage heeft 5 slaapkamers en 2 badkamers. In 2 slaapkamers staat een extra TV. In de ene badkamer is een douche, in de andere een bad. De vernieuwde keuken is volledig uitgerust en heeft niet alleen eenfilterkoffiezetapparaat, maar ook een Dolce Gusto-apparaat.
Zie meer
eetkamer vakantiehuis 12 personen
Grote vakantiehuizen op Park De Eemhof

Dit park in Flevoland ligt in Zeewolde, aan het Eemmeer, vlakbij het grootste loofbos van West-Europa. Hier vind je het Waterfront VIP appartement. Dit is een luxe suite met Zuid-Franse allure, voor 12 personen. Er zijn 6 slaapkamers en 3 badkamers, waaronder één met Finse sauna en bubbelbad. De suites hebben uitzicht op de boulevard en het Eemmeer. De keuken is volledig ingericht en er staat ook een Dolce Gusto-koffiezetapparaat.

Zie meer
groot vakantiehuis Zeeland 12 personen

Grote vakantiehuizen op Park Port Zélande 

Dit park bij Ouddorp in Zeeland ligt aan het Grevelingenmeer en het Noordzeestrand, en heeft de Premium cottage en de VIP cottage.

De Premium cottage is geschikt voor 4 tot 12 personen. Deze cottage heeft twee verdiepingen, met 6 slaapkamers en 2 badkamers. In de volledig ingerichte keuken staat een NESCAFÉ Dolce Gusto en in 1 slaapkamer is een extra TV. 

De VIP cottage is geschikt voor 2 tot 10 personen. Er zijn 5 slaapkamers en 2 badkamers. In de grootste badkamer is een whirlpool, een eigen sauna en een regendouche. De keuken is compleet ingericht en heeft een extra groot fornuis.

Zie meer
woonkamer groot vakantiehuis Eindhoven
Grote vakantiehuizen op Park De Kempervennen
Dit park in Noord-Brabant ligt vlakbij de stad Eindhoven, in een bosrijke omgeving bij twee meren. Het heeft de vernieuwde Premium cottage die geschikt is voor 2 tot 10 personen. Er zijn 5 vernieuwde slaapkamers, waaronder 2 met flatscreen-tv. Van de twee vernieuwde badkamers is er 1 met douche en 1 met bad. In de compleet ingerichte keuken vind je alles wat je nodig hebt, waaronder een Dolce Gusto koffiezetapparaat. Met mooi weer zit je heerlijk met z'n allen buiten op het privéterras.
Zie meer
Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert