Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Vakantiehuizen met hond

Ben je een echte dierenliefhebber? Neem je je viervoeter graag mee op reis? Dan kan je zeker in een van onze vakantieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, of terecht. Niet alleen zijn de beestjes toegelaten op het park, ook in de buurt vallen leuke activiteiten met je hond te beleven. Vakantiehuizen met hond zijn één van onze sterke punten.

Hondvriendelijke vakantiehuizen in Center Parcs Nederland, België, Duitsland en Frankrijk

Voor we van start gaan met de Center Parcs vakantie waar je hond welkom is, geven we nog even enkele algemene richtlijnen mee.
Over het algemeen zijn huisdieren toegestaan tijdens een vakantie in onze cottages. Je mag één huisdier, en dus ook een hond, meebrengen in een cottage voor twee personen. In de cottages voor vier, zes, acht en twaalf personen mag je twee huisdieren meenemen. 


Wanneer je met een huisdier naar een van onze verblijven komt, geef je dat best aan tijdens de boeking van je vakantie. 
Je mag je huisdier dus meebrengen naar je verblijf, maar het dier is niet toegelaten in de centrale faciliteiten. Natuurlijk maken we daar een uitzondering voor hulphonden. We willen wel vermelden dat er een extra kost berekend wordt voor het meebrengen van een huisdier. 


Indien dat gevraagd wordt, moet je het inentingenboekje van je hond kunnen laten zien. Bovendien moeten honden vrij van vlooien zijn.

Verblijf met je trouwe viervoeter in een van onze vakantieparken

Center Parcs biedt een ruim aanbod aan accommodaties mét of zonder hond. We vertellen je graag waar je als toerist met je viervoeter terecht kan.
maison de vacances avec enfant et chien jouant

Onze hondvriendelijke cottages

In Nederland, Duitsland,  België, en Frankrijk hebben we verschillende soorten cottages in de aanbieding. Heerlijke vakantieplekken om er samen met je viervoeter een onvergetelijke vakantie van te maken. 


Ten eerste zijn er de Comfort cottages. Ideaal als je het redelijk simpel wilt houden. Dit soort vakantiehuis biedt een comfortabel bed, fijne badkamer, ingerichte keuken en privéterras met uitzicht op de natuur. Je hond is in al die cottages welkom.

Je kunt ook kiezen voor een Premium cottage. Die is net een tikkeltje beter dan de Comfort cottage. Je kan kiezen uit vijf verschillende soorten cottages: Eden, kinder-, Lakeside en Pagode cottage. Aangezien de meeste cottages dichtbij water of bosrijk gebied liggen, zal je hond er naar hartenlust kunnen spelen. Kies nu het beste vakantiehuis voor u en uw viervoeter.


Verder zijn er nog de VIP cottages waar je je hond mee naartoe kan nemen. Hier geniet je samen met je gezin en huisdieren van meer luxe en extra services. In België, Frankrijk en Duitsland heb je ook exclusieve cottages. 

Honden zijn dus in ieder vakantiehuis welkom ! Maar het gaat nog verder. Wij willen jou en je hond zo goed mogelijk ontvangen en verzorgen. In sommige geselecteerde Center Parcs parken zijn er losloopgebieden en hondentoiletten aanwezig. Kies voor zo’n vakantiepark als je je hond ook de vakantietijd van zijn leven wilt geven. 


In al onze parken is er bovendien voldoende wandelruimte in het gebied rond het park. Zo kan je hond niet alleen op het park, maar ook daar omheen zich helemaal laten gaan. In twee vakantieparken kan je hond zelfs heerlijk meegenieten in de Action Factory, met name in Port Zélande en De Eemhof in Nederland.

Zie meer
man die met zijn twee honden speelt

Onze hondvriendelijke bijzondere accommodaties 

Honden zijn ook welkom in onze bijzondere accommodaties. Die zijn per park verschillend. Ga dus op zoek naar waar jij het liefst zou willen verblijven en neem je hond mee.

Een echte aanrader is alvast onze speciale Avontuur cottage. Een heel leuke cottage om samen met kinderen te boeken. Je beleeft er een echt avontuur! Elke kamer neemt je mee op reis. Je kan hier overnachten met vier tot zes personen. Die cottages zijn beschikbaar in vier parken in Nederland verspreid over De Eemhof, De Kempervennen en Het Heijderbos.


Een heel leuke activiteit op vakantie met de hond als je in Het Heijderbos bent, is een wandeling in de Maasduinen of aan de Plasmolen. Je kan in de buurt natuurlijk ook altijd een cultureel evenement met je hond meepikken.

Nog zo’n pareltje is de Wellness cottage. Hier kan je relaxen en genieten met familie of vrienden en … je trouwe viervoeter. Je komt er terecht in een elegant en luxueus ingericht paradijs met een Wellness Badkamer en een bubbelbad op je privéterras. Hier kan je overnachten met vier tot twaalf personen.


In deze categorie geven we graag ook nog onze unieke wonders of Nature cottage mee. Hier stap je in de voetsporen van onderzoekers en maak je een reis door de prachtige natuur. Je kan hier met vier tot zes personen en je hond verblijven. Dit pareltje vind je in een vakantiepark in België.

Zie meer
alt

Onze hondvriendelijke hotels en appartementen

Tot slot zijn honden welkom in onze appartementen en hotels. Ga voor gekend comfort in een van onze hotels. In ettelijke parken kan je hotelkamers boeken. Die hebben een centrale locatie en je kan er genieten van alle services en faciliteiten. Je hebt er een goede badkamer en slaapkamer.


Het kan zeker ook wat luxueuzer met een hotelsuite. Of ga basic en neem een eenvoudig appartement, dat ook ruim genoeg is voor grotere groepen, met of zonder hond.

We benadrukken graag nogmaals dat de regels van park tot park kunnen verschillen. En dat in sommige parken honden niet toegelaten zijn op bepaalde openbare plaatsen. Wij willen enkel het beste voor iedereen!

Zie meer