Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Les Ardennes

Abdij Stavelot

Terug in de lijst

De Abdij van Stavelot werd in 651 opgericht aan de oever van de Amblève en is tot op heden één van de meest indrukwekkende abdijkerken van Wallonië. Het gebouw werd grondig gerestaureerd en huisvest drie musea: het historisch museum van het vorstendom Stavelot – Malmedy, het Guillaume Apollinaire museum, en het museum van het circuit Spa-Francorchamps. Deze indrukwekkende collectie nodigt je uit voor een wandeling door meer dan een eeuw geschiedenis van deze regio.

Dankzij de toeristengids betaalt u slechts €8.00 per persoon op een toegangsticket.

Google Map

Les Ardennes - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.