Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Les Ardennes

Baugnez 44 Historical Center

Terug in de lijst

‘Baugnez 44 Historical Center’ is een museum dat een van de duisterste pagina’s uit onze geschiedenis toelicht: de slag om de Ardennen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het museum opende de deuren in 2007 en werd opgericht ter nagedachtenis van de slachtoffers van het bloedbad van Baugnez Malmedy waar zeker 84 Amerikaanse soldaten het leven lieten. Aan de hand van authentiek materiaal, voorwerpen, foto’s en films wordt je als het ware terug naar de winter van 1944 gebracht om zo het verhaal van de slag om de Ardennen beter de begrijpen.
Niet het gehele jaar geopend. Zie de website voor de openingsuren.

De Tourist Guide schenkt je een korting van 1,00 euro per persoon op een toegangsticket.

Google Map

Les Ardennes - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.