Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Bispinger Heide

Kart & Bowl Bispingen

Terug in de lijst
  • Ralf Schumacher Kart & Bowl
    Horstfeldweg 5
    D-29646 Bispingen
  • Het hele jaar geopend.
  • +49 (0)5194 98205-0
  • Bezoek de website
  • Bekijk routebeschrijving

Ervaar de snelheid van het karten: bochten, remmen en driften. Spanning gegarandeerd. De indoor baan geeft het echte Formula 1 gevoel. Rust en ontspanning kunt u vinden in de mediterrane bar en restaurant op de 1e verdieping. De outdoor kartbaan is uniek. Deze is in 1996 ontwikkeld en gebouwd in samenwerking met Ralf Schumacher en maarliefst 1100 meter lang. Als aanvulling hierop is er ook de mogelijkheid om te bowlen.

Google Map

Bispinger Heide - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.