Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Park Bostalsee

Keltenring Otzenhausen

Terug in de lijst
 • Tourismus
  Ringwallstraße 78
  66620 Nonnweiler
  Deutschland
 • Het hele jaar geopend.
 • (06873) 660-19
 • Bezoek de website
 • Bekijk routebeschrijving

Als u op ontdekkingsreis gaat in het achterland van het meer, in het Sankt Wendeler Land, dan ontvouwt zich hier een verrassende culturele rijkdom. Veel mooie steden met oude stadskernen nodigen u uit om kunst en cultuur te beleven. Bezoek bijvoorbeeld de met liefde gerestaureerde toren van kasteel Veldenz in Nohfelden en laat het prachtige uitzicht van het Nahedal op u inwerken. Nog ouder en minstens zo indrukwekkend: de Keltische Ringmuur in Otzenhausen, het gebied dat beschermd moest worden tegen de Romeinen. Regelmatige rondleidingen brengen de geschiedenis rond de Muur tot leven.

Google Map

Park Bostalsee - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.