Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Nieuw in park Les Trois Forêts

Nieuwe Spa in het domein Les Trois-Forêts !

Nieuwe Spa in het domein Les Trois Forêts

Met 1.600 m² die volledig bestemd zijn voor ontspanning, beschikt de grootste spa van Center Parcs Europe over vele ruimten om u er door de handen van onze experts te laten verwennen. Een plek om volledig te ontspannen met een groot aantal voorzieningen om het evenwicht tussen lichaam en geest te herstellen.

De deuren gaan in de herfst van 2018 open in Center Parcs Les Trois Forêts.
Maak je eigen Knuffel

Nieuwe activiteit: Maak je eigen Knuffel

Je eigen knuffeldier maken van begin tot eind! Van het soort knuffeldier, de kleding en het hart van het knuffeldier; de kids mogen zelf kiezen! Uiteindelijk ontvangen zij een geboortecertificaat - een nieuw vriendje is geboren.

forest lodge

Forest Lodge, een toevluchtsoord in het hart van de natuur

Beleef ontspannen, gezellige momenten in de Forest Lodge in Les Trois Forêts! Je geniet hier van verschillende ruimtes: een loungehoek met grote open haard waar je ontspannen een boek kunt lezen of geniet van een drankje, een speelruimte - zowel binnen als buiten - voor de kinderen, het Lodge Restaurant om lokale specialiteiten te proeven en een terras om te genieten van de natuur.

Nieuwe Orry & Vrienden Show

Kom genieten van de Orry & Vrienden Show!

Een hilarische en interactieve voorstelling, waarin Orry op avontuur gaat en de hele wereld rondreist samen met zijn vrienden. En dit allemaal met één doel, om de woonplaats van hun nieuwe vriendje terug te vinden.

De kids zullen ademloos luisteren en wegdromen in fantasieverhalen!

Ongelooflijke cottages

Mijn ongelooflijke cottage

Breng het hele gezin mee voor een ludieke, unieke ervaring! Drie Ongelooflijke cottages: Bosdieren, Prinses en Ridder, Avontuur wachten op je in Domaine des Trois Forêts! Elke ruimte biedt verrassingen, ontdekkingen en misschien zelfs wel geheime gangen! Je hoort hier prinsessen en ridders lachen en je komt aankomende ontdekkingsreizigers en allerlei soorten dierenonderzoekers tegen!
Ontdek ‘Mijn ongelooflijke cottage’
Exclusieve cottage

Exclusieve cottage

Geniet van een exclusieve, ontspannende ervaring tijdens een weldadig verblijf in de natuurlijke omgeving van Domaine des Troid Forêts! Dankzij deze accommodatie met elegante en stijlvolle decoratie, de wellness badkamer en de privé-sauna, kun je genieten van een exclusief verblijf!
Ontdek de Exclusieve cottages
BABYKIT_EARLYSWIM

Comfort en plezier voor de allerkleinsten.

Vertrekken met de baby betekent vaak een overvolle achterbak. Daarom stelt Center Parcs een gratis baby kit tot je beschikking bestaande uit: verschoningskussen, buggy, wipstoeltje en badje. Voorafgaand aan je verblijf te reserveren, zolang de voorraad strekt.

Les Trois Forêts - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.