Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Les Trois Forêts

Het dierenpark van Sainte Croix

Terug in de lijst
  • Route de Sainte-Croix
    57810 Sainte Croix
    France
  • Niet het hele jaar geopend, consulteer de website of de receptie van het park.
  • +33 (0)3 87 03 92 05
  • Bezoek de website
  • Bekijk routebeschrijving

Het dierenpark van Sainte Croix is het 1e Europese-dierenpark in Frankrijk. Het heeft 250.000 bezoekers per jaar. Het dierenpark van Sainte Croix bedekt een oppervlak van 120 hectare en is een plek om de Europese fauna en de wereldwijde biodiversiteit te leren kennen. 3 paden leiden langs meer dan 1.500 dieren verdeeld over 100 soorten die in semivrijheid leven, met name herten, beren, lynxen, bizons, meerdere roedels Europese en poolwolven, lemuren, gieren... De kans van uw leven voor u en uw kinderen om deze soorten van dichtbij te zien en te te leren kennen!

Google Map

Les Trois Forêts - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.