Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Les Trois Forêts

Nancy, Metz en Straatsburg.

Terug in de lijst

Ga op ontdekkingsreis door twee Franse streken die het schouwtoneel waren van de Tweede Wereldoorlog. En de grote steden in deze streken met adembenemende historische centra! De kathedraal van Straatsburg, de tot het werelderfgoed behorende Place Stanislas in Nancy, de Place de la Comédie en de jardin d'amour (liefdestuin) in Metz en heel veel andere bezienswaardigheden!

Straatsburg: 89 km van het park Les Trois Forêts Nancy: 75 km van het park Les Trois Forêts Metz: 99 km van het park Les Trois Forêts

Google Map

Les Trois Forêts - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.