Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Spa Deep Nature in Les Trois Forêts

De nieuwe Deep Nature® Spa is met 1600m² de grootste Center Parcs spa in Europa. Deze nieuwe spa biedt veel ruimte om te ontspannen zodat je perfect tot rust komt. Reserveer vanaf nu je verblijf in Les Trois Forêts inclusief Spa Arrangement door in stap 3 van je boeking bij Activiteiten & Diensten een arrangement toe te voegen. Zo profiteer je direct van tot wel 20% korting op de Spa ten opzichte van de prijzen op het park.

Les Trois Forêts - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.