De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

BelleVie Farm

Ontdek de dieren en help hen verzorgen in de stal, leer tuinieren in de serre en de biologische moestuin, laat je kinderen zich helemaal uitleven in de 300 m² grote thematische speeltuin en geniet daarna van een heerlijke pauze in het restaurant - Theesalon Les Délices de la Ferme. En nog meer dan 13 andere activiteiten...

Dieren en verzorging in de stal

Of het nou is door het rapen van eieren op het erf of de verzorging van de geiten en pony's: wanneer de kinderen zich verplaatsen in de laarzen van een echte boer doen ze fantastische herinneringen op.

Let's Play!

Een enorme overdekte speelplaats voor kinderen - schaterlachen toegestaan! Op de bijna levensgrote boerderij kunnen leerling-boeren naar hartenlust spelen: silo-glijbanen, trampolines van hooibalen, traptractoren...

"Kijk die koe eens!"

De dieren van de boerderij worden graag vertroeteld. Leer hoe je onze dieren moet verzorgen en hoe je de geiten en de kippen voert. In de Pony Club kunnen jouw kinderen een eindje gaan ponyrijden in het bos in de omgeving, met de manen wapperend in de wind.

Activiteiten: BelleVie Farm

Villages Nature® Paris - Je boeking

 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende