De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Lakeside Promenade

Geniet van een ruime keuze aan restaurants die de gehele dag geopend zijn. Maar ook van verse producten uit de supermarkt, de bakkerij of de kruidenierswinkel. De kinderen laat je in goede handen spelen in de Baby- of Kids Club. Daarna een potje bowlen of ontsnappen uit de Escape Room? Er is genoeg te doen!

Boetieks & restaurants

Maak in onze restaurants kennis met een gevarieerde keuken: Italiaans in Vapiano, regionale gerechten in Cépages en biologische versnaperingen in Pur etc. Of geniet van het fijnproeversmenu in Délices de La Ferme. Heerlijk, met uitzicht op het meer! Bij supermarkt Franprix, bakkerij Meunier, Nature & Découvertes en kruidenierswinkel BelleVie haal je dagelijkse boodschappen of leuke souvenirs voor thuis.

Kinderclub

De Baby Club (4 maanden) en Kids Club verzorgen spel, sport en creatieve activiteiten rondom het thema natuur. De begeleiding bestaat uit experts op het gebied van jonge kinderen. Zij brengen de kleintjes veel bij tijdens de vakantie!

Activiteiten om samen te doen

Op de promenade aan het meer vind je veel leuke activiteiten: bowlen, Escape Game, Gametown en de andere 4 werelden. Of huur een boot voor een tochtje op het meer. In de avond geniet je met elkaar van dans of een concert in het wateramfitheater.

Activiteiten: Lakeside Promenade

Villages Nature® Paris - Je boeking

 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende