De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Lakeside Promenade

Geniet van een ruime keuze restaurants met een gevarieerde en heerlijke keuken (Italiaans, biologisch, wijnbar...) die de hele dag geopend zijn of ontdek de verse producten van onze supermarkt, bakkerij of kruidenierswinkel. Neem een pauze en vertrouw je kinderen toe aan de Baby of Kids Club die opgericht zijn in samenwerking met Disney Nature®. Beleef samen met je gezin of vrienden onvergetelijke momenten tijdens een partijtje Bowling of probeer te ontsnappen uit de Escape Room. En nog meer dan 25 andere activiteiten...

Boetieks & restaurants

Maak in onze restaurants kennis met een gevarieerde keuken: Vapiano en zijn traditionele Italiaanse keuken, Cépages: onze regionaal getinte restaurant-wijnbar, Pur etc. met heerlijke biologische gerechten die je je laat smaken onder het genot van een uitzicht op het meer of gneiet van het fijnproversmenu in Délices de la Ferme. Supermarkt Franprix, bakkerij Meunier, Nature & Découvertes en kruidenierswinkel BelleVie staan met alle plezier voor je klaar om je te helpen bij jouw dagelijkse boodschappen of om fantastische souvenirs van je vakantie mee terug te brengen!

Kinderclub

De Kids Club en de Baby Club (vanaf 4 maanden) hebben een breed aanbod aan spel, sport en creatieve activiteiten rondom het thema natuur. De begeleiding bestaat uit experts op het gebied van jonge kinderen. Nieuwe dingen ontdekken, creatief bezig zijn, zelfbewustzijn kweken, de 5 zintuigen gebruiken, sociale vaardigheden opdoen en de wereld ontdekken, dit leren kinderen allemaal tijdens hun vakantie.

Activiteiten om samen te doen

Op de promenade rond het meer vind je een groot aantal activiteiten om aan deel te nemen met je gezin of vrienden: bowling, Escape Game, de vier speelwerelden, Gametown... Er is voor elk wat wils! Wanneer je op zoek bent naar een intiem moment, huur je een boot voor een tochtje op het meer of leer je meer over verschillende wijnen. In de avond vind je ontspanning tijdens een concert in het wateramfitheater of tijdens de dansavonden.

Activiteiten: Lakeside Promenade

Villages Nature® Paris - Je boeking

 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende