Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Nieuw in park De Eemhof

Waterfront suites

November 2017 - Waterfront Suites voor groot deel gerestyled

In de zomer van 2017 zijn alle Waterfront Suites in Marina De Eemhof in een nieuw jasje gestoken. De appartementen zijn geschilderd, er zijn nieuwe banken, tafels en lampen uitgekozen, er hangen nieuwe gordijnen en er ligt nieuw tapijt. Ook de terrasstoelen zijn nieuw, zodat je prinsheerlijk zit om van het geweldige uitzicht over het Eemmeer te genieten. Heerlijk, een verblijf in zo’n compleet opgefrist appartement!   

 

Nieuwe activiteiten in De Eemhof

Veel nieuwe activiteiten in De Eemhof!

In de Escape Room moet je als groep privé detectives een complot tegenhouden. Weten jullie binnen de tijd dit mysterie op te lossen? Spring nu dubbel zo hoog op de Bungee Trampoline, of leg het spannende touwenparcours af hoog boven de grond met High Adventure Experience. Gaan jullie liever het avontuur aan op de minigolfbaan? Dat kan met de vernieuwde outdoor Adventure Golf, die omgeven is door natuur. Er is echt voor ieder wat wils!  

Nieuwe Orry & Vrienden Show

Kom genieten van de Orry & Vrienden Show!

Een hilarische en interactieve voorstelling, waarin Orry op avontuur gaat en de hele wereld rondreist samen met zijn vrienden. En dit allemaal met één doel, om de woonplaats van hun nieuwe vriendje terug te vinden.

De kids zullen ademloos luisteren en wegdromen in fantasieverhalen!

FAMILY_GAMES

Speel de leukste gezelschapspellen!

Met Familiespellen geniet je van gezellig speelplezier met het hele gezin!  

We hebben de leukste spellen klaar liggen: Monopoly, Trivial Pursuit, Twister.... Haal een pakket op en beleef er uren plezier mee in uw cottage!
CENTER_PARCS_EXCURSION

Entertainment stopt niet aan de grenzen van het park.

Center Parcs Excursies geeft de mogelijkheid om tijdens je vakantie te genieten van wat de omgeving rond het park te bieden heeft.

De leukste, volledig verzorgde uitjes voor alle leeftijden die je alvast thuis of bij de Receptie boekt. Daarmee is je vakantieplezier helemaal compleet.

De Eemhof - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.