Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van De Eemhof

Wandelen en mountainbiken in het Horsterwold

Terug in de lijst

Aansluitend aan het bos waarin Center Parcs De Eemhof ligt, ligt het grootste loofbos van West-Europa; het Horsterwold.
Varens, mossen en slingerplanten geven de torenhoge populieren een sprookjesachtig tintje. Het wemelt er van de vogels, paddenstoelen en reeën. In het Horsterwold is ruimte voor iedereen.
U kunt er mountainbiken of rustig van de natuur genieten, varen in een boomkano of speuren naar paddenstoelen. Avontuurlijke wandelaars komen volop aan hun trekken in De Stille Kern, een uitgestrekte wildernis waar paden ontbreken.
Horsterwold (bos)

Ligt net naast het domein De Eemhof.

Google Map

De Eemhof - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.