Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

0524 59 46 66

Gebruikelijke belkosten

24/7

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

€25 extra korting
Blijf up-to-date

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en profiteer van de welkomstaanbieding! Ontvang €25 extra korting op je volgende verblijf!

Vul een geldig e-mailadres in: naam@voorbeeld.nl
Ik schrijf me in!
Bekijk de voorwaarden

De Huttenheugte

Vernieuwd

Nederland, Drenthe, Dalen
Plattegrond

De Huttenheugte - dagkaarten

Een dagje Center Parcs

Een dagje De Huttenheugte dat is meer dan zwemmen in ons zwemparadijs. Het is een dag boordevol plezier voor alle leeftijden. Vooraf reserveren is verplicht. 
  • Plonsen maar, in de Aqua Mundo met golfslagbad, glijbanen, wildwaterbaan, Kinder-doe-bad, buitenbad én nieuwe Water Play House.
  • Gezellig winkelen in de Shop & Smile: speelgoed, decoratie, beauty en fashion. 7 dagen per week geopend. 
  • Italiaans, een snelle hap, een uitgebreid buffet of heerlijke grillspecialiteiten – in de Market Dome vind je restaurants onder de palmbomen voor elke smaak. Tip: kies voor een zwem & diner arrangement.
  • Klauteren op de klimtoren of abseilen. Of daag elkaar uit voor Laser Battle of Adventure Golf! Of kom gezellig bowlen.
  • Wasberen, kinderboerderij, speeltuin, Kids Safari, midgetgolf: op het outdoor Adventure Island vervelen de kinderen zich geen moment. Stap op het vlot en vaar er naar toe.

Niet te missen

Aqua Park

Aqua Park

Kom naar ons Aqua Park en duik in een wereld vol waterpret! Vanaf nu ook online te boeken. Kies op dagen dat het Aqua Park geopend is voor het juiste tijdstip bovenaan deze pagina. Onder ‘type ticket’ verschijnt dan de optie ‘Aqua Park’. Kinderen vanaf 8 jaar zijn welkom.

Actuele openingstijden zijn te vinden op onze sociale media kanalen.
Dagje zwemmen Aqua Mundo De Huttenheugte

Dagje zwemmen Aqua Mundo

Ontdek het golfslagbad, wildwaterbaan, glijbanen, kinderbad, buitenbad, 25 m-bad (woensdag- en vrijdagmiddag is het 25m-bad gesloten tot 18.00 uur m.u.v. noordelijke vakanties) en het Water Play House.
Dagtickets voor verjaardag vieren in De Huttenheugte - dagtoegang

Kinderfeestjes

Voor een Aqua Mundo feestje kun je standaard tickets of een zwem & snack arrangement via de reserveringsmodule boeken.

Contacteer ons voor meer info voor de overige feestjes.
Kortingspas De Huttenheugte

Kortingspas

Met de kortingspas profiteer je van aantrekkelijke kortingen; gratis parkeren, tegen voordelige tarieven zwemmen, korting op diverse activiteiten zoals bowlen, in shops en restaurants.
Zwemles De Huttenheugte

Zwemles

Zwemlessen van 45 minuten vanaf 4 jaar om zwemdiploma A, B of C te behalen. Op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en maandag, dinsdag en woensdag voor schooltijd.
Restaurants De Huttenheugte

Eten onder de palmbomen

Geniet in een van onze restaurants onder de palmbomen. Kies uit Italiaanse gerechten bij Nonna’s, een uitgebreid buffet bij Evergreenz, heerlijke grillspecialiteiten in restaurant Fuego, genieten bij Grand Café of liever iets snel eten in de Frites Affairs.

Check de Center Parcs-App voor menu’s.

Openingstijden

Handige info

De Huttenheugte

De Huttenheugte

Reindersdijk 55
7751 SH Dalen

+31 524 59 46 66