€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Weekend Maastricht

Wie aan Nederland denkt, zegt Amsterdam, Utrecht en … Maastricht natuurlijk! Een weekend Maastricht belooft de moeite te worden. Kom de oude stad beleven en kom er zeker ook tot rust.

Heerlijk genieten tijdens een weekend Maastricht met vrienden en familie

Tijd voor een vleugje info en geschiedenis. Maastricht is een stad ten zuiden van Nederland. Het is de hoofdstad van de provincie Limburg. Maastricht is ontstaan bij de rivier de Maas. Vandaar dus de naam van de stad.

Als dat mogelijk is, raden we aan om met de trein naar de stad te komen. Zo kan je onmiddellijk het prachtige station zien. Typisch Nederlands en het geeft direct een eerste leuke indruk van Maastricht.
De boekhandel Dominicanen is al een eerste leuke activiteit en bezienswaardigheid. De winkel ligt in het hartje van Maastricht in de zevenhonderd jaar oude Dominicanenkerk. Een eyecatcher om je trip goed mee in te zetten. En om boeken in te slaan voor de echte boekenliefhebbers onder ons natuurlijk.Ook in het centrum van de stad ligt het Vrijthof. Dit beroemde plein moet je gewoon eens gezien hebben. Er worden vaak zomerconcerten gehouden. Je kan er artiesten als André Rieu en het Magisch Maastricht aan het werk zien. Wanneer er geen concerten zijn, kan je er vrij over wandelen. Er staan zoveel prachtige historische gebouwen rond het plein. Een bezoekje waard.

Rond het plein vind je onder andere de Sint-Servaaskerk en het Generaalshuis. Ook vele terrassen en gezellige plekjes zul je er zeker vinden. Niet te vergeten: dit is het meest historische en romantische plein van de Maastricht!

We hadden het net al over de Sint-Servaaskerk. Er is ook de Sint-Servaasbrug waar je, zeker ’s avonds met de mooie verlichting, eens over gewandeld moet hebben. Het stadspark en brouwerij Bosch behoren tot de mogelijkheden voor een leuk weekendje Maastricht.

Een echte must visit die we je niet willen onthouden is de Galerie Kunstproeven. Sinds 1 maart 2021 kan je aan het gezelligste plein van Maastricht winkels en restaurants bezoeken met een unieke touch.

Onze bestemmingen

Limburgse Peel
map

Limburgse Peel

Nederland, Limburg Nederland

Van 9 tot 11 sept (2 nachten - 4 pers.)

Vanaf 322202 var priceTooltip_options = { market_code: '', currency_symbol: '', popinClass: 'js-priceTooltip-popin', toggleClass: 'js-priceTooltip-toggle', closeClass: 'js-priceTooltip-close', pageTemplate: 'SEO', wordings: { serviceIncluded: 'tooltipServiceIncluded', seniors: 'participants_labelSeniors', senior: 'participants_labelSenior', adults: 'participants_labelAdults', adult: 'participants_labeladult', children: 'participants_labelChildren', child: 'participants_labelchild', pets: 'participants_labelPets', pet: 'participants_labelpet', occupancy_bwp: 'occupancy_info_before_with_pets', title: 'pricedetails_popup_title', stay: 'pricedetails_popup_stay', summary: 'pricedetails_popup_summary', pc: 'accommodation_price_condition', labelPromo: 'early_booking_label', labelPersons: 'capacity_abrev', serviceLabel: 'serviceLabel', totalPrice: 'totalPrice', includedInCottage: 'includedInCottage', serviceActivityFirst: 'serviceActivityFirst', serviceActivitySecond: 'serviceActivitySecond', serviceActivityFirstCP: 'serviceActivityFirstCP', serviceActivityFirstSP: 'serviceActivityFirstSP', serviceActivityFirstTH: 'serviceActivityFirstTH', serviceActivityFirstVN: 'serviceActivityFirstVN' } };
De Kempervennen
map

De Kempervennen

Nederland, Noord-Brabant

Van 9 tot 12 sept (3 nachten - 2 pers.)

Vanaf 443310 var priceTooltip_options = { market_code: '', currency_symbol: '', popinClass: 'js-priceTooltip-popin', toggleClass: 'js-priceTooltip-toggle', closeClass: 'js-priceTooltip-close', pageTemplate: 'SEO', wordings: { serviceIncluded: 'tooltipServiceIncluded', seniors: 'participants_labelSeniors', senior: 'participants_labelSenior', adults: 'participants_labelAdults', adult: 'participants_labeladult', children: 'participants_labelChildren', child: 'participants_labelchild', pets: 'participants_labelPets', pet: 'participants_labelpet', occupancy_bwp: 'occupancy_info_before_with_pets', title: 'pricedetails_popup_title', stay: 'pricedetails_popup_stay', summary: 'pricedetails_popup_summary', pc: 'accommodation_price_condition', labelPromo: 'early_booking_label', labelPersons: 'capacity_abrev', serviceLabel: 'serviceLabel', totalPrice: 'totalPrice', includedInCottage: 'includedInCottage', serviceActivityFirst: 'serviceActivityFirst', serviceActivitySecond: 'serviceActivitySecond', serviceActivityFirstCP: 'serviceActivityFirstCP', serviceActivityFirstSP: 'serviceActivityFirstSP', serviceActivityFirstTH: 'serviceActivityFirstTH', serviceActivityFirstVN: 'serviceActivityFirstVN' } };

Dagtoerisme in Center Parcs: alle activiteiten

Van in het centrum van Maastricht sta je op een uurtje rijden met de auto in Center Parcs De Kempervennen en Center Parcs Limburgse Peel. Ga erheen om een dagje te genieten met de kinderen of met vrienden.
alt

Center Parcs De Kempervennen

Center Parcs De Kempervennen is een leuk vakantiepark. Je kan zelf beslissen hoe lang je er verblijft, maar we kunnen alvast garanderen dat alles tot de mogelijkheden behoort tijdens je weekend Maastricht. Boek gerust een kamer als je dat wenst.

Graag geven we ideeën voor jouw uitstap van een dag in het park. 

Als je naar De Kempervennen komt met familie of vrienden voor een dagje, kan je kiezen uit een hele reeks aan activiteiten. We noemen even de mogelijkheden op.

De waterpret ligt op jou te wachten in het bekende subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo. En eyecatcher die in zo goed als al onze Center Parcs op jouw bucketlist kan komen te staan. Iedereen zal zich hier volop amuseren!

Verder zijn er heel wat avontuurlijke sportactiviteiten die jij op een dag kan doen. De kinderen kunnen dan weer spelen in de speeltuin met hun vriendjes en familieleden.

Tot slot kan je zeven dagen per week komen shoppen in de Shop & Smile.

Zie meer
Center Parcs Limburgse Peel

Center Parcs Limburgse Peel

Vakantiepark Limburgse Peel ligt in een bosrijk gebied aan een meer. Er zijn heel veel leuke activiteiten voor alle leeftijden.

We geven je graag mee wat je op slechts één dag allemaal in het park kan beleven. Je kan ook een weekendje boeken, maar een dagje Center Parcs in Limburgse Peel is een goede start.

Laat alles los, vergeet even je zorgen en ontspan en relax in de Limburgse Peel. Geef je over aan alle leuke activiteiten die er zijn en ga als een herboren mens terug naar huis.

Al je zintuigen zullen geprikkeld worden tijdens je bezoek aan dit park.

Ontdek snel de mogelijkheden. Wil je al langer eens een groot familiefeest plannen? Kies voor de locatie dan Center Parcs Limburgse Peel. Wij organiseren met veel liefde jouw party. Ook een zwembezoek aan Aqua Mundo mag niet ontbreken tijdens je verblijf in het park. 

Voor de allerkleinsten biedt dit perfecte bad drie kinder-doe-baden. Zo kan je er zeker van zijn dat je kleinste spruit ook de tijd van zijn leven zal hebben. Voor de oudere kinderen en tieners is er de interactieve glijbaan die ze allicht leuk zullen vinden.

Na het zwemmen kan je rustig rondlopen op de promenade en een hapje eten in de Market Dome. Naast deze vakantieactiviteiten bieden we ook de kans om personeels- en bedrijfsfeestjes te organiseren. 

Neem rustig je tijd om uit te zoeken wat jij graag met jouw dag wilt doen en pas je activiteiten aan je interesses en doelgroep aan. We zijn er zeker van dat iedereen het bij ons naar de zin zal hebben!

Zie meer